La sfirsitul lunii la mare

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

La sfirsitul lunii la mare

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salutare , mi-am spus sa nu mai fac invitatii pe forum (mareu cind fac o invitatie este timpul urit , ne mai merge nimeni , sa intimplat ceva pe la rulota etc),la sfirsitul lunii mai exact pe 28 intru in concediu si vreau sa ma duc la la mare la 2MAI camping Hacienda unde in ultimii 2 ani nimai pe acolo am fost . Este exact la intrarea pe plaja la Gelu in partea dreapta cum intri pe plaja la Gelu , ai tot ce ati pofteste inima incercsa post o discutie cu propietarul sa ne poata face reducere pentru toti membri asociatiei , pentru mai multe detalii si imaginii puteti accesa www.hacienda-camping.ro ..
Pe data de 26-27 06.2010 incerc sa pun rulota in miscare catre mare unde ma veti gasii 10 zile , daca sint doritori care vor sa vina odata cu mine sau ulterior sint bine veniti , putem tine legatura telefonic sau pe mail ..

Sanatate ,

P.S. Cu ocazia asta un si noua rulota ,berea va fii bagata la rece de la Bucuresti ..
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Re: La sfirsitul lunii la mare

Mesaj de Florin Tutunaru »

Dar preturile care sunt?daca ati mai mers acolo inseamna ca ne puteti spune ceva de preturi.Asteptam cu nerabdare, si eu vreau sa merg dar optez si pt un pret decent.
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16

Salutare , scuze de intarziere am avut treaba cu inmatricularea rulotei , anul trecut mia mi-au luat 50 ron pe echipaj , anul acesta sincer nu stiu cat ne va lua . Incerc azi sa dau un telefon sa vedem cati bani cere pe noapte / echipaj cu toate utilitatile unde poate include si o plimbare cu barca pe mare si o cursa cu ATV-ul . Am uitat sa va spun ca sint magazine cu de toate la intrarea in camping dar eu m-am aprovizionat de la Mangalia , sint doar 3 km si chiar la intrare sint 2 sau 3 supermarket-uri Aldi ,Plus ,Profi parca , asa ca avem de unde cumpara tot ce ne doreste inima .
In pretul acesta avem inclus apa calda permanent (solar + boiler) , 5 wc curate , sesloange , umbrare , foisoare , gratare , tv afara , 5 frigidere , bucatarie de vara , cantina daca este cazul ,parcare auto . Spre exemplu; anul trecut am umplut o piscina cu apa si mai stateam ziua in ea iar propietarul nu mi-a zis nimic chiar ma poreclit (hipopotan) , fara nici un stres tot mutam piscina de colo colo pentru a nu usca iarba .De multe ori ieseam la aerosol sau la parc de distractie in saturn.
Daca sinteti hotariti va astept sa plecam impreuna sau macar sa ne vedem acolo la locul cu pricina ..

Sanatate si sa auzim numai de bine,
Florin Tutunaru
Membru forum
16

Astept cu nerabrade vesti daca ati vorbit cu proprietarul si aflati preturile de anul acesta, eu inca nu m-am hotarat unde voi merge( de fapt suntem 2 echipaje eu si Iamandi Adi) care dorim sa petrecem concediul impreuna.Daca aflati preturile va rog sa ne spuneti si noua.Din cate am citit pare destul de frumos.Sper ca si preturile sa fie pe masura.Apropo...umbra sa punem rulotele gasim?
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Am fost pe acolo anul trecut, insa mi s-a parut foarte mica zona din spate unde ar putea intra rulote. Curtea e foarte lunga si ingusta, cred ca incap doar cateva echipaje - loc de corturi este insa destul. Altfel e foarte frumos.
Umbra e dar nu in spate, ci pe la mijloc, unde nu se poate intra cu masina - sunt multi pomi tineri si cam mici.
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16

Salut , asa este in partea din spate este parcarea unde cred ca pot intra max.20 de auto , in partea de camping se pot pune in jur de 10-15 rulote maxim . Am vorbit ieri cu Emil ( propietarul ) care mi-a spus ca a tras conexiunile de 220v si cablu de antena cu amplificator , azi pana la ora 17.00 cred ca aflu si pretul care nu cred ca va fii mai mare ca si anul trecut si anume 50 ron / zi / echipaj /parcare / cu toate utilitatile.Cum aflu detalii despre pret va anunt fara nici o problema ..

O zi buna
Florin Tutunaru
Membru forum
16

Ok, astept cu nerabdare vesti de la dumneavoastra si poate facem o ieseala.Eu intru de pe 24.06 in CO, acum ramane sa vb si cu Iamandi sa vedem ce parere are fratele meu de camping.Multumiri..
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16

SAlutare , am vorbit azi la camping si am aflat urmatoarele vesti care nu cred ca sint foarte ok , preturile stau cam asa 30 ron rulota /15 ron pers /5 curent /5 parcare toate aste asint discutabile in functie de cate zile sa sta si sezon .

Eu plec oricum pe 25 seara stau o saptamana dupa care vin si eu pe la vadu sau corbu cateva zile si apoi plec la munte si gata concediu , daca sint doritori sint bine veniti ..

Seara placuta
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

La preturile astea mai bine te duci la Holiday. Astea sunt tarifele din iunie:
-Parcare masina si (sau )rulota / zi 10lei,
-Persoana la rulota / zi 21lei,
-Copii 0-6 ani G R A T I S.).
Florin Tutunaru
Membru forum
16

Groaznic....aproape ca nu-mi vine sa mai merg cu rulota la mare.Singura varianta ramane atunci off.Ce bine ar fi daca am fi unitari si nu am mai merge 1 an la nici un camping de pe litoral; poate vom trage un semnal de alarma facand asta.Oricum la 70 lei /zi mai bine te duci la gazda.Eu unul nu voi calca in aceste campinguri pana nu se vor reduce preturile.Bafta tuturor, dar raman la varianta off.
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16

Salut,da asta asa este mai bine ma duc la cazare la hotel sau in gazda la banii astia, dar tinand cont ca la Gelu pe plaja este mult mai scump si nu ai pic de umbra si ai apa calda cu portia si nu ai pic de iarba , mai bine stau aici siprobabil ca daca vorbesc cu ei nu dau chiar atatia bani.Poate ca daca stau 10 zile voi putea sa negociez pretul undeva la 50 ron/zi cu toate incluse ,daca nu stau zile si plec la Vadu ,Corbu sau alt camping mai ieftin.Ideea este ca daca stau aici sint aproape de plaja este multa liniste , umbra,apa si preturi destul de acceptabile pentru cumparaturi , incerc sa vorbesc pentru o reducere pentru forum dar ramane de vazut ce rezolv , poate ca daca vor fii mai multi doritori putem obtine un pret destul de acceptabil.
Stiu ca este destul de mare pretul dar linistea si umbra se plateste destul de mult , sincer nu vreau sa merg undeva unde am discoteca linga mine sau galagie ,vreau sa merg la liniste ca sint destul de stresat de Bucuresti de galagie ,de betoane, de muzica si de masini.
Stiu ca daca avem rulote mergem undeva unde sa iesim cat mai ieftin sa fim cat mai singuri sa facem ce vrem si ce putem cat timp vrem noi.
Stiu ca rulotismul este un virusdestul de puternic care nu va trece cu nici un medicament sau vro spitalizare.
Daca vrea cineva sa ma viziteze va astept cu inima deschisa,cu berea la rece si ca de fiecare data cu o discutie despre rulote ..

Multa sanatate va doresc,

P.S. Primul care vine in vizita am oferta pentru el,la 2 beri baute o sticla de vin gratis, hahahahaha
NEDELCU ADRIAN
Membru forum
14

Mesaj de NEDELCU ADRIAN »

Buna ziua
Eu am cumparat rulota tocmai sa pot folosi cei 50-70 lei/zi la combustibil si mancare.Mai mult... iar la"comun",prefer independenta si o am.Anul trecut ,am fost 14 zile cu masina ,fara rulota ,cu cei 2 "teroristi"(baietii mei 18-22),cu nevasta prin Turcia, pina in Antalya,Belek.Nu povestesc cei aproape 5000km, doar ca programul stabilit de noi (am fost singuri, nu e prima oara) ne ducea mereu la dorinta de libertate e greu sa fi constrins de traseu si program(cazarea a fost la 4*si 5 *) . In tara , se poate plimba si sta in locuri la care putini viseaza ,mai ales ca ai cazarea asigurata.In campingurile de afara exista mai mult respect si te obliga oarecum legislatia,la noi ,greci si turci se poate profita de putina independenta.Sunt pentru liniste ,independenta si offcamping.

Va urez concedii placute !!!!

PS Daca exista cineva cu placeri similare poate sa ma contacteze ,am ceva proiecte si pentru 2010.
NEDELCU ADRIAN-MARCELIN
Renault Megane 1,5 +Abbey Surrey ' 89
Dr.Taberei-Bucuresti
Încuiat