Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
la baut ,mancat si somn .Cum ne este obiceiul ,la sfarsit de saptamana (sau "uichend" cum zice prietenul Mihai Gheorghe :D )plecam din scarba de Bucuresti ...la Iepuresti sau Calugareni .Sunt zone unde pe praful asta putem sta moca fara sa mai facem matul gros unuia sau altuia . :P Imagini cu prieteni noi sau vechi (am fost reprezentanti din trei cluburi ,si a fost super frumos ...fara barfa , certuri sau "intepaturi" )
Asa este frumos intr-o adunare de oameni civilizati cu aceiasi pasiune :D
Noi am mers cu cortul (din nou )si a fost foarte bine (ptr. o noapte nu merita tot balamucul cu adusul rulotei de la Calugareni )
Fişiere ataşate
discobolul sau discocalcanul (aruncatul cu oratania )
iepuresti 017.jpg (78.78 KiB) Vizualizat de 3224 ori
Relu Bulga si urmasii (ariciu nu se vede ) ...la tron DINASTIA BULIGA
iepuresti 111.jpg (63.46 KiB) Vizualizat de 3220 ori
Relu Buliga acest Costel Busuioc al nostru ,cu voce calda si melodioasa (de tremura si carnea pe broaste )
iepuresti 082.jpg (81.38 KiB) Vizualizat de 3222 ori
"Imagini cu prieteni noi sau vechi (am fost reprezentanti din trei cluburi ,si a fost super frumos ...fara barfa , certuri sau "intepaturi" )"
zice militeanu, si are dreptate
Cu adevarat imaginile exprima corect atmosfera unui uichend reusit. Ma bucur pentru voi,sa ne vedem sanatosi, am ratat (fara voie) o intalnire pe care o doream! :D
Au fost...putine. Cristi spune de 150.
Totul a fost excelent.
La focul de tabara s-a sarbatorit cu titamisu;
- ziua de nastere a sotiei mele, care a fost acum 3 saptamani,
- ziua de nastere a lui Relu Buliga, care a fost acum 2 saptamani,
- absolvirea gradinitei de catre unul din copiii lui Bogdan Ionita,
si bineinteles faptul ca am avut inspiratia sa iesim la Iepuresti.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654