de Rusalii mi-am facut curaj si am urcat cu loganul diesel 70cp si cu rulota hobby de 850 kg la bolboci. toate frumoase pana am intrat pe drumul forestier din moroeni spre bolboci. pana acolo am atins asfaltul de cateva ori cu "pintenul" de sub amortizor acolo unde am intalnit gropi mai mari, depinde cum ataci gropile...dar pr drumul forestier jale mare. garda la sol putin mai joasa pe fata rulotei a facut sa ating mai tot drumul dar nu s-a avariat nimic. chiar am ramas suspendat cu partea din fata a rulotei intr-o groapa, nu prea mare, dar pt ca am rulat incet m-a pacalit. multumesc pe aceasta cale celor doua masini intalnite pe drum, care m-au ajutat sa ies din blocaj.
la urcare loganul s-a comportat dpdv tehnic excelent, nu am avut smuciturile de care pomeniti, decat situatiile in care greutatea apasa pe carligul loganului si indirect il simtem si eu la volan, cu toate ca am echilibrat rulota cu bagajele aferente.
http://picasaweb.google.com/mircea.flor ... lotaPicasa# gasiti foto cu eticheta carligului! dupa ce am iesit din groapa am "forjat-o" de frica sa nu raman din nou suspendat si raspunsul rulotei a fost pe masura dar nicio reactie anormala, smucituri sau infranari inexplicabile.
la coborare am observat doar tangajul obisnuit pe directia de mers, deci inainte-inapoi, sau apsat pe carlig si ridicat ...nimic anormal.
cam atat, eu nu am nicio explicatie la problema dvs dar sper ca experienta mea sa va ajute intr-un fel.
multumesc inca odata celor care m-au ajutat in acea noapte!