Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutare!
Dupa iesirea de la Mustang nu mai reusesc sa scap de furnicile din rulota. La intoarcere am dat cu spary de furnici pe sub canapele, pe la intrare, colturi, etc. Astazi am facut o vizita rulotei si m-am ingrozit de cate furnici erau la interior. :shock:
Ceva idei practice?
Trebuie cautat cuibul. Urmareste unde se duc. Incearaca sa localizezi traseele preferate. Folosste o seringa si un pulverizator cu spirt sanitar. Rezultatele apar dupa cateva zile. Trebuie actionat intensiv.
Am avut invazie de furnici acum vreo 10 ani in blocul unde locuiesc. Toti vecinii aveau. Se cantonaseara in spatele faiantei din bucatarie. Cu seringa am injectat repetat spirt in crapaturile faiantei. Cu un pulverizator, dadeam pe traseeele preferate si chiar pe furnici.In cateva zile am scapat de ele, dupa ce un an intreg m-am luptat cu tot felul de prafuri, sprayuri si nu in ultimul rand cu cei de la adezinsectie.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570