Decalogul Bunului Rulotist

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Decalogul Bunului Rulotist

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Va propun sa alcatuim o mica lista cu regulile de baza pe care doriti sa le respectam cand ne adunam mai multi intr-un loc (off sau camping) - despre - program liniste, norme curatenie, muzica, foc deschis si gratare, utilizare generatoare, golire toalete, animale de companie, si orice altceva ce unora pare normal si "asa se face de obicei" - dar este posibil ca altii sa nu stie, plus lucruri care v-au deranjat. Trebuie sa fie lucruri precise si masurabile, nu generice si la libera aproximare de tipul "sa nu deranjeze" - "de bun simt" - "de obicei"
De asemenea trebuie stabilite si pedepse, pana la a-l exclude pe contravenient de la intalniri.
Evident, se poate si ca toti colegii adunati intr-un loc sa agreeze de comun acord sa nu respecte unele reguli.
Scopul ar fi economia de timp in organizarea unei activitati comune - si astfel fiecare va sti la ce sa se astepte fara surprize neplacute.
Desigur, e o propunere, primul pas ar fi sa stabilim daca vi se pare util sau nu un "regulament de rulotit"
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Cristi Nastase

Re: Decalogul Bunului Rulotist

Mesaj de Cristi Nastase »

Marea majoritate respecta "regulile de baza "fara a consulta manuale sau brosuri cu aceasta tema .
Consider ca BUNUL SIMT nu-l gasim in carti sau expus pe taraba ,el apare din copilarie ,de la parinti ,din anturajul fiecaruia si mai ales din CARACTER .
Mai sunt colegi care nu respecta unele reguli mai sus mentionate ,dar cu ajutorul marii familii a rulotistilor vor trece peste problemele lor .
Conditia este cum se pune problema ,daca-i spui omului in fata ,se supara (aici intervine diplomatia ),mai bine sugereaza-i subtil ca nu face bine :D
Tot observ dorinta morbida de a fi indrumati,condusi de reguli (de altfel simple) sau oameni ...chiar nu mai avem incredere in noi ! ? :shock:
Scuzati interventia 8)
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

respecta "regulile de baza " - totusi e util sa le spunem sau nu?
In afara de "spus in fata" si "sugerat" - nu exista si posibilitatea sa fie scrise undeva?
Eventual organizatorul sa le tipareasca pe o foaie si sa o atarne la geamul contravenientului :)
Repet, pot fi lucruri pe care cineva sa le considere normale - dar altii nu, sau la care nici sa nu se gandeasca si ceilalti sa considere ca e nesimtit si nu ii pasa.
Cu siguranta le putem lua de la diverse campinguri dar trebuie sa le adaptam la realitatile locale (inclusiv off)
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Ovidiu,observ din semnatura ca lucrezi in domeniul IT.,deci un om inteligent cu acces la informatie
Eu am lucrat direct cu oamenii (ospatar si politist )si pot sa-ti spun ca realitatea este alta
Daca incerci sa-i explici unui individ ca generatorul lui baga fum la tine in rulota este aiurea (el trebuia sa "simta"lucrul asta )
Sunt tipul de om care considera ca nu-i pot schimba prea mult pe unii (pe altii deloc )
Ce intelegi prin amenzi sau pedepse ?
Eu cand merg cu colegii la intalniri incerc sa ma mulez dupa caracterul fiecaruia
Si ca un spirit de gluma incerc un exercitiu de imaginatie (il aleg pe prietenul Relu Buliga )- constat ca Relu a sforait toata noaptea ca un generator cu biela sparta,dimineata ma prezint cu un proces verbal la usa rulotei sale (cine-mi da acest drept legal ?),sau il pedepsesc cu 10 lovituri de arac la fund (cine sunt eu sa iau aceste masuri ? )
Cea mai buna varianta (parerea mea )este sa-l identifici din grup ,si sa te muti in partea opusa lui
Atunci va observa ca este evitat de colegi si va incepe sa-si puna intrebari
Daca-i spui omului defectul il VICTIMIZEZI ...si oricum nu intelege nimic
Ti-am urmarit postarile si imi place cum gandesti :)
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Asa e Cristi, Relu chiar sforaie si eu m-am mutat de langa el, dar a venit dupa mine; Ce sa mai fac in cazul asta? :P
Scuze de off topic, dar exemplu cu Relu m-a distrat, de ce frate nu ai gasit altul, tocmai pe Buliga.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Da,da ..Relu sforaie!! :D ....cer sa fie exclus din ClubRV :lol:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Regula nr.1
Nu intri intrt-o locatie pana nu esti sigur ca poti sa iesi.(singur)
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
purice fanel
Membru forum
14

Mesaj de purice fanel »

propunerea este excelenta, insa de multe ori rulotistul are bun simt dar ceilalti pun" pinguinul" pana la 4 dimineata !!!
HYUNDAI SANTA FE - AVENTO PREMIER 425 DT LUXE
Cristian Raducan
Membru forum
14

Mesaj de Cristian Raducan »

Eu sunt proaspat intrat in club si in vara asta voi avea prima iesire. Nu stiu care este atitudinea printre membrii clubrv.ro si de aceea pun intrebarea (intrebarile): Cum e cu muzica ? Este suportat volumul mai mare by default ? Cum faceti in general, va strangeti si mai si topaiti din cand in cand ? Sau ? Pun intrebarire astea pentru ca eu nu sunt asa petrecaret si nici nu prea suport muzica data tare. Pe langa Galati sunt destule locuri de agrement destul de faine, dar pe care le evit pentru ca intotdeauna exista cineva care vrea sa-i informeze pe ceilalti in legatura cu ultimele aparitii discografice, dar cu multi decibeli. Se mai pun si pe dansat si tacamul e gata. Parca ma duc la nunta, nu la relaxare. Nu prea e "masurabila" limita asta de suportabilitate, dar totusi ...
Megane II bicorp 1.5dci/63kW + Chateau GrandPrix 364

binilii invigii !
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Pai...tocmai asta e...adica nu prea se "topaie"...si nici nu este indicat....si nici nu vrem :D...mai bine ascultam "pasarica" 8) :mrgreen: :D
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Cristian Raducan
Membru forum
14

Mesaj de Cristian Raducan »

Bratulescu Ionut scrie:mai bine ascultam "pasarica" 8) :mrgreen: :D
:D Asa ! Sunt de acord ! :D
Megane II bicorp 1.5dci/63kW + Chateau GrandPrix 364

binilii invigii !
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Si dupa ce stabilim regulile, le votam sau cum facem?
Cred ca trebuie contactat si un jurist sau ceva de genulasta( avocat).
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Scrie răspuns