Plaja Corbu Vara 2010

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Maneca Claudiu
Membru forum
16

Re: Plaja Corbu Vara 2010

Mesaj de Maneca Claudiu »

Pentru o saptamana sau doua!
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Marius(Hot) asa este ,iti dau dreptate ,dar nu astepti sa se umple ca sa mergi cu ea in brate sute de metri .In ceeace priveste cea cu golire directa ,unde ....?.Lasind la o parte toate cele..as dori sa stau citeva zile ,dar la mare stau pina pe 15 06,apoi la munte .Fiind mai aproape mai pot sa ma reped un sejur de citeva zile posibil si in iulie sau august la Corbu .O sa vedem ? 8)
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

1.Cojocariu Marius 01.07.-07.07.2010.
2. Tutunaru Florin 24(25).06 - 30.06. 2010
3. Maneca Claudiu, dupa 9.07.2010, pt una sau doua saptamani
4. Peterca Gabriel, dupa 20.07.2010, pt o saptamana
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Pentru ca vad inscrieri concrete, si sa nu mai scriu inca odata am copiat un PM pe care l-am trimis unui coleg

"Re: Corbu

Data expediere: Mie Iun 02, 2010 2:53 pm
de Mihai Gheorghe
asta face obiectul urmatoarei etape, tabelul, insa eu am spus , eu am inteles ca vreau perioada de la, pana la , asa am scris...pana acum sunt cativa ,mai astept pana in 10-15 iunie sa concretizez un numar pe serie(saptamana ), cate vor stationa,si evident spatiul pe care sa-l ocupam fara sa ne sara bazmucii in cap. pentru deversare am 2 solutii si in functie de nr part. si bani. putem inchiria din navodari o toaleta eco cu cheie dedicata noua , cu golire la 2 zile si sa ne coste cam 1mil pe zi, ( pote o fi mai ieftin, vedem), si solutia simpla , sapat langa mal la 50m de noi o groapa ( se sapa usor , teren nisipos). mai sunt si altele si le voi scrie doar daca vor fi clienti. am de gand sa le fac harta cu intrari catre plaja, de unde apa, papa, de caca am zis, peste de la cherhana si mult soare si voie buna"

deocamdata :D
Ultima oară modificat 02 Iun 2010, 19:55 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

ma tenteaza si pe mine locatia. noi luam concediu pe 15 august si stam o saptamana
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Silviu Sanda
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 18 Mai 1969

Mesaj de Silviu Sanda »

Va Salut pe toti! Sunt proaspat Rulotist,asa ca prima iesire o sa fie la Corbu si sincer va spun nu as vrea sa fiu singur pe acolo .
Perioada in care am sa vin o sa fie 02-08.08.2010,daca se poate sa-mi rezervati un loc pe langa dvs. ar fi perfect.
VW T4 VR6 & Gruau Espace 0744346667
Cand ma gandesc doar la cuvantul rulota,imi vin in minte urmatoarele sinonime: libertate, independenta si fraternitate.
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

Pai daca apa, papa, caca sunt rezolvate :mrgreen: nu ne ramanem decat sa asteptam harta promisa , pt ca sincer nici eu nu stiu exact locatia...stiu ca merg spre Navodari, din cate am inteles sunt cca 8 km pana in Corbu, dar de acolo, chiar nu stiu cum sa ajung la locatie.Sper sa ma ajutati pt ca nu vreau sa fac papa si mai ales caca singur... :mrgreen:
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Mihai Gheorghe

Stiam ca militarii nu se descurca decat cu harta asa ca uite una pe un traseu inedit sugerat de" primarele " nostru rulotist Soare ( predestinat nume pentru zona).Pentru ca ne-a promis 15 km de asfalt, va rog sa va opriti in fata primariei Silistea si claxonati pana iese cu actele de la UE pentru banii de asfalt :D
Eu te insotesc la papa, pentru varianta eliminata sa-ti alegi tu pe cine vrei si...,va invit, aveti placerea... :D
http://maps.google.com/maps/empw?url=ht ... l=ro&gl=ro
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Este foarte buna ideea d-lui Mihai (cea cu budele ecologice ),insa pretul este cam exagerat de mare si cred ca nu am fi chiar asa de c.....osi ca sa se goleasca la 2 zile.In ceeace priveste groapa ...ar trebui sa aibe si un capac ,fiindca mustele vor participa din plin .Totusi daca dorim sa stam la Corbu ,mai lasam si de la noi si ne vom descurca cumva . :)
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Mihai Gheorghe

Nea Nelu, mata ai auzit de solutie pentru toaleta, si de faptul ca la golire se acopera cu un strat de pamant sau nisip, ai folosit-o vreodata, daca nu, intreaba-ne pe PM, lasa te rog sa se scrie ce trebuie aici :D Celor carora nu le functioneaza toaleta ar fi bine sa merga in partea opusa ..., la cortisti. :oops: Este neplacut sa nu cataloghez altfel sa vezi dimineata oameni imprastiati prin boscheti, om fi noi offcamping , dar tocmai de aceea ne-am cumparat rulote, sa le folosim civilizat. :!: Scuze , m-am enervat, dar... trece! :D Si daca tot am scris sa stie cine n-a stiut (scuze unora) ca gunoiul se strange in saci si in cazul cand nu vine masina de gunoi ,( cam o data la 2 zile trebuie mers dupa apa ) se incarca in masina sacii pana la tomberonul din Corbu sau dupa caz Navodari. :!:
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Mihai, daca tot ai propus un loc si o organizare, poate ar fi bine sa propui si niste reguli (fiind vorba de atata timp) - de exemplu ce program de liniste este dorit, la ce distanta minima de rulote/corturi se poate face foc deschis (si gratare), cand si unde bazaie generatoarele, la ce distanta minima de orice rulota se goleste wc-ul, si mai ales cum se pedepsesc abaterile - cred ca oricine ar trebui sa accepte dinainte sa se inscrie ca daca nu respecta aceste reguli sa isi ia rulota si sa se duca in alta parte.
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Mihai Gheorghe

Daca vorbesti serios, sa nu exageram, ce propui sunt reguli de bun simt si oricum galagia marii acopera orice in afara de boxele unora, despre golirea wc-urilor am spus, gratare si generatoare sunt inevitabile si fac parte din atmosfera noastra, sigur in limitele impuse de regulile amintite. Despre sanctiuni..., ele pot fi in perspectiva, pentru ca daca nu te simti bine langa cineva, a doua oara nu exista. Nu este un loc privat sa impunem reguli, iar daca majoritatea celor prezenti sunt de acord cu ceva si mie nu-mi convine, plec. :D
Încuiat