Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutam toti rulotistii! Invitam prieteni vechi ,dar si viitori prieteni la un loc frumos,putin salbatic dar usor acesibil,in care noi am mai fost ptr o gura de aer curat si racoros.Locatia este usor acesibila si drumul pana acolo excelent(110 km de la Ploiesti).Vremea se anunta buna in zona,asa ca....HAI CE MAI ASTEPTATI? :D Doritorii vor fi serviti cu detalii si eventual poze daca sunt cuminti!
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
Frumos loc pe care l-am vizitat,dar imi pare rau ca este foarte aproape ca timp de adunarea de la Mustang . Daca sunteti de acord propuneti o alta data si mai dicutam .Braila este cu voi. . Drumuri bune si aer proaspat. :D
Valy Mirica. Scoda Yeti+Hobby de Lux 440
telefon :0731130502 Braila
Y:miricavb@yahoo.com
laudati asa tare locatia incit ma vad nevoit sa va cer mai multe detalii eventual poze(lasati impresia ca nu va duceti prima oara) cum se ajunge acolo ?(nu neaparat din ploiesti) mai primiti si pe altcineva in afara de ploiesteni?
Cred ca s-a cam lamurit cine vine.Ce ati inteles cei ce cititi,am inteles si eu :? Multumesc ca m-ati suportat si cred ca se poate inchide topicul.Eu maine in jur de 12 plec din Ploiesti.Daca se razgandeste cineva ma poate suna.Atentie,odata ajuns acolo,nu mai e semnal!!!La buna vedere!!!
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382