Din nou Bolboci-Pestera dar 2010, 7-9mai

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pana Gabriel

Din nou Bolboci-Pestera dar 2010, 7-9mai

Mesaj de Pana Gabriel »

Un pic innorat dar superb.ImagineImagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
Mihai Gheorghe

Re: Din nou Bolboci-Pestera dar 2010, 7-9mai

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Frumos, frumos, peisaj superb, esti privilegiat prin faptul ca poti ajunge. :D Sa ne spui daca s-a schimbat ceva la drum. Ma uitam cu jind la planul doi al pozelor tale, este magnific, insa in primele poze se simte trecerea unor chiauni cu mici bere si ...nimic placere. :lol: Oricum este un loc pe "lista noastra de asteptare", si neaparat in cursul saptamanii. 😉
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Mersi mult,poate ne organizam mai multi. 8)
marian tudu
Membru forum
16

Mesaj de marian tudu »

Buna seara,

Am o intrebare daca nu va deranjeaza :cum este drumul? ma intereseaza daca pot ajunge cu rulota . As vrea sa merg la sfarsitul luni.

Multumesc !
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

E bun ,doar sa nu prindeti ploaie ,atunci este mai moale pe margini,,,anuntati-ma poate merg si eu,am fost de vreo 5 ori.
marian tudu
Membru forum
16

Mesaj de marian tudu »

Am fost ieri sa testez drumul doar cu masina. Nu ma incumet sa intru cu rulota pe acolo. 😢
Marius Dutu
Bucuresti Renault Megane + kip 0722364082
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

In nici 2 sapt se usuca complet,,,,,si pregatim o mare escapada cel putin de 5 zile,,, so ,keep in touch. :)
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Se asfalteaza pe Dichiu pana la Babele au facut cativa km,Udrea vrea sa tina preliminariile olimpiadei 2013 cu peste 30 partii de schi, Sinaia ,Azuga ,Busteni. De la intersectia de unde se va opri asfaltul ,adica cam 2 km de Bolboci ,pana la Padina -Pestera mai sunt inca 6-7km,nu 32 cat sunt pe forestier prin Moroieni sanatoriu. :D
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Cine merge 2-7 iulie?
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Am venit acum de la Pestera ,drumul pe
Moroieni sanatoriu a fost nivelat ,e perfect,desi a plouat putin ,nici macar lacuri nu sunt,mergeti acuuum
Lacramioara & Cristian Zabava
Membru forum
14
Oras: Constanta
Data nasterii: 23 Apr 1974

Mesaj de Lacramioara & Cristian Zabava »

Salutare ! Am dori sa stim daca un ansamblu "masina cu garda joasa-rulota" poate trece? Sa nu va inchipuiti ca avem Ferrari :) da oricum tot jupaneasa de asfalt se cheama ca este! Am aprecia un raspuns prompt mai ales ca ni se apropie concediul si au inceput sa ne sfaraie calcaiele. Deja ne facusem un itinerariu, dar n-am regreta deloc daca-l schimbam putin. Merci anticipat.
Land Rover Discovery 2
Knaus 550 TF
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Am spus PERFEKT.
Scrie răspuns