Plaja Corbu Vara 2010

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Plaja Corbu Vara 2010

Mesaj de Radu Pascu »

Oare cum ar fi o portiune lipita de gardul omului cu pensiunea de pe plaja? Am putea vorbi cu el si pentru energie electrica, poate si pentru fosa septica.... Si de ce nu, chiar in curte la el. Este un om cu foarte mult bun simt si sunt convins ca ar gasi o solutie. Dar pentru asta ar trebui sa fie un constantean care sa vorbeasca face to face. Eu am cartea d-sului de vizita si pot sa vorbesc cu el dar cred ca ar trebui sa fie o intrevedere nu o conversatie.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Eu poate n-am fost inteles. Ma adresez celor care doresc campare direct pe plaja, cu fata spre mare, la 10- 15 m distanta, iar privelistea catre imensitate sa nu fie obturata.
Radu este o propunere buna, dar face obiectul altui topic, de la nenea din curte nu se vede marea, mai faci ceva pasi, in schimb poti avea toaleta , dus etc. Eu nu le vreau, le am..., daca sunt si altii vom vedea, oricum am si variante de rezerva pentru ai mei daca nu se concretizeaza ce-am propus. :D
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Mihai Gheorghe scrie:..., daca sunt si altii vom vedea, ...
Ma puteti trece pe lista, dar dupa data de 19 iulie.
Mihai Gheorghe

Au fost postate intrebari si chiar sunat despre anumite informatii. Am sugerat sa consultati forumul, gasiti sigur ceea ce cautati. Amanunte voi posta eu daca va fi necesar. Am inteles ca la ultima intalnire a fost sucita si rasucita "problema Corbu ",si concluzia ca este rau sa fie popularizata zona. Dragi clevetitori, eu supun atentiei Corbu rulotistilor pentru a fi in majoritate. Corbu este de cativa ani asaltat, nu-i o noutate, dar fiecare cu ce are , sau ce-l doare. :D Oricum nu este o locatie pentru pretentiosi, carcotasi, si fitosi. Stiti, "viata si-o face fiecare" 😉
Daca vreti , poate fi si distractie... :D , avem un "handicap" , rulotistii, sunt familisti... 😉 :idea: Un clip..., pe sistem... :D Nisipul este de la Corbu, fetele nu :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=i5XJN5xQ5ME
cojocariu marius
Membru forum
15

Mesaj de cojocariu marius »

Voi veni si eu vara aceasta la plaja Corbu in cursul lunii iulie(am concediu in perioada 01-16.07.2010,dar e posibil sa mut cu cateva zile perioada,dar tot in luna iulie).
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL
Maneca Claudiu
Membru forum
16

Mesaj de Maneca Claudiu »

Eu am inteles perfect ce vrea sa spuna domnul Mihai.Cei ce nu au inteles sunt cei ce nu au fost la Corbu,cei ce nu au fost EXACT acolo sau cei cei carora nu le-a placut.Noi am stat in 2009 16zile EXACT acolo si asta cred ca inseamna ceva.Da era ceva mizerie,iar acum popularizand,o sa fie si mai multa.Eu zic domnule Mihai sa mergem pe principiul ,,prietenii stiu de ce si de acum in colo cei ce viziteaza acest topic ar fi bine sa fie cei ce au mai fost si vor,iar cei noi sa ne intrebe pe privat sau la telefon.Am cunoscut oameni de omenie atunci,pe care vreau sa-i regasesc,dar sa si cunosc altii ca ei.Parerea mea e ca in continuare sa se faca strict inscrieri.Fara poze,fara multe explicatii ,,la liber,, Pentru cei ce totusi nu au inteles,e o destinatie OFF-OFF!
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
Maneca Claudiu
Membru forum
16

Inca ceva:ce facem cu cei de la Administratia Deltei care ne alungau anul trecut de pe plaja?E singura problema serioasa pe care mi-o fac... :( Noi o sa venim incepand cu 8.o7.2010 :!:
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
Maneca Claudiu
Membru forum
16

Poate vorbeste putin si domnul Steriopol,,,vecinul,,cel mai avizat ,cred, :lol: care nu a mai dat nici un semn de viata.Ce ziceti ne vedem acolo in acea perioada?
Batta Mihai
Membru forum
17
Oras: Camping
Data nasterii: 02 Feb 1967

Mesaj de Batta Mihai »

Maneca Claudiu scrie:Inca ceva:ce facem cu cei de la Administratia Deltei care ne alungau anul trecut de pe plaja?E singura problema serioasa pe care mi-o fac... :( Noi o sa venim incepand cu 8.o7.2010 :!:
Am vizitat pagina web al Administratiei Deltei si se poate campa pe plaja Corbu.
http://www.ddbra.ro/trasee-turistice.php#zcamp
Sorin Draghici
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Draghici »

cristi nastase scrie:Imi permit sa-ti raspund eu cu o mare" experienta" in problema CORBU (am fost de doua ori :lol: )
A FOST o locatie foarte frumoasa pana au inceput unii si altii sa o "popularizeze"
Anul trecut am fost cu niste prieteni (Florin If.,Puiu Zilisteanu si Virgil Boglea )la Corbu ,ce am constatat : O lupta surda intre reprezentantii primariei locale,baietii de la Rez. Biosfera Delta Dunarii ,Apele Romane si smecherii lui elena udrea ,pentru locatia respectiva 😢
Dealul care este langa plaja este tapetat cu hartie igenica si musuroaie care atesta ce bine au mancat vizitatorii acelei locatii (pemparsi plini de zici ca sunt mine antipersonal )
Grupuri de tineri cu boxe cat masina din care guta si minune isi urla bosogii
Gunoi si sticle de plastic la greu (unii colegi au "cotizat" si ei cu reziduri)
Si pot continua ...ai avut dreptate FLORIN IFRIM ...cu popularizarea 😢
Cel putin la VAMA mai patruleaza jandarmii printre rulote creinduti o stare de siguranta
Suntem cateva echipaje care fregventeaza plaja respectiva din 2007 si suntem martori degradari ei cu fiecare an care a trecut, datorita acestei popularizari excesive si din cauza unora care le e lene sa foloseasca functia de cautare a forumului. Continuati si va veti campa pe mormane de gunoi si printre boxe si terase aparute peste noapte acolo.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin
Mihai Gheorghe

Sigur ca unii din egoism ar dori sa mearga ei si ai lor, puteti vedea ce imagini si impresii din excursii au postat de-alungul timpului. Rulotisti la Corbu in varf de sezon n-am vazut mai mult de 20 rulote, si personal as prefera sa fie mai multi de-ai nostri decat altii. Sa nu uite Soe care a fost campat in dreapta cazematei (poza1), si cateva zile a avut parte de prezenta unor dube, si masini cu generatoare, sticle si multa harmalaie, sau poate erau de-ai lui. Ei..., eu as dori sa nu poata avea acces asemenea specimene, este greu ?! Nefiind cafenea cu celebrul topic" de ce m-am saturat sa fiu albastru'n ceru' gurii", si daca vrea cineva o polemica scrieti-mi pe PM.
Aici va rog ca in continuare sa scrieti la tema, sau deloc, multumesc!
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Am intrat pe Google si m-am lamurit cu locatia .Prin anii '74 faceam aplicatii in armata cu trageri de artilerie,dar nu stiam ca pe acea plaje se va campa cindva .Cunosteam localitatea ,insa nu aceiasi denumire pt. plaja.Am vazut ca se percepe taxa ;20 lei persoana si 100 lei masina pentru tot sejurul.Rulota ? Inafara de fosta cherhana ,care a fost transformata in terasa si vechea cazemata ...nimic.Intr-adevar salbaticie curata ,dar ....Am citit parerile diferitelor persoane ce au petrecut citeva zile acolo,nu au fost incintati de mizeria din zona .Acum nu am vazut personal zona si nu ma iau de ce spun unii .Fiecare pastreaza curatenia cum a fost educat ,dar ce faci cind ....ai o nevoie? :?
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Încuiat