Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La circa 5km de Vama Veche, in Bulgaria, exista camping Cosmos. Am gasit si un site: http://translate.google.ro/translate?js ... l=bg&tl=ro
A fost cineva acolo? Poate sa dea mai multe detalii, impresii, foto, etc?
Pretul pare rezonabil: 5 euro/zi, inclus apa, curent, wc, loc de deversare a apei reziduale.
interesanta ideea. eu am trecut intamplator vara trecuta prin acea zona si mi-a placut. era lume putina, liniste, plaja multa si ceva vegetatie.
atunci nu aveam rulota. daca am timp trag o fuga intr-o zi cu masina pana acolo. o sa va anunt daca aflu ceva in plus
Anul trecut am fost si noi in "recunoastere".Totul pare frumos in poze dar locul de campare era o ruina,wc-urile erau de neutilizat (caca pe tavan),casutele aproape daramate,putrezite.Restaurantul era ok, mancarea buna si rezonabil pretul.La plaja se coboara cateva scari( aprox 100 m. de camping).Exista un mic loc de joaca pt. copii.NU sunt magazine,e multa liniste .Bulgarii nu vorbeau boaba de engleza si nici cu romana nu se descurcau.Campingul se afla pe o faleza inalta de 7-8 m (grija la copiii mai zvapaiati).In iulie nu era absolut nimeni campat acolo.
Noi am plecat dezamagiti.Poate intre timp s-a schimbat ceva...
astazi am fost in vizita de recunoastere pe litoralul bulgar pana la Balcic.
am facut si prima baie in mare, la durankulak. aici am gasit un camping f aproape de mare, cu dotari minime dar ieftin, in comparatie cu ce e la noi, aprox 10 lei/pers/zi.
ai curent, apa, w.c., dusuri, ceva umbra ...
la bani putini, e ok. si multa liniste
ce e in poze, e corect
apa(marea) curata, plaja ok, mancarea si bautura ieftina la terasa-restaurant
parerea mea e ca merita un weekend
am mai vazut un camping mai aproape de tuzlata-balcic, mai animat dar si mai scump-10 euro rulota/zi. aici ai dusuri cu apa sulfuroasa si mancarea e mai scumpa
merita si aici 2-3 zile
ptr mine locatiile sunt facile, 100 - 150 km de acasa pana la ele
bafta
1. durankulak - camping cosmos
este situat la aprox 9 km de la vama. mergeti 5 km pe drum national si inainte de intrarea in satul durankulak, este indicator stanga - kamping 4km. drum cam prost iar campingul nu are firma. mergeti tot inainta pana intrati in el.
hai ca e simplu.
mergeti la bulgaroaica de la bar si va da explica intr-o anglo- bulgaro- ramana ce trebuie sa faceti
poze ai postate deja. e de ajuns
2. tuzlata - kamping no name, habar n-am cum se cheama
nu am reusit sa ma inteleg cu bulgarii si nici n-am insistat
si aici e simplu de ajuns.
mergeti pe drumul national spre balcic si virati stanga cand va apare indicator topola. mergeti spre malu marii, zona fiind frumoasa, munte de calcar pana in mare, cobori si faci iar stanga la indicator publicitar white lagoon(constructii rezidentiale meseriase) si kamping. mai mergi putin si spre stanga iar indicator kamping(cam ruginit) si intri pe poarta
si aici nu e firma. e in schimb o rulota pe care scrie reception
p-urma, te descurci tu
eu ma distrez tare in bulgaria, vis-a-vis de limba
mie bulgaria mi se pare mult mai simpla decat romania
o sa incerc sa pun ceva poze