Oare se va rupe în bucăţi rulota mea???

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
mihaihort
Membru forum
15

Oare se va rupe în bucăţi rulota mea???

Mesaj de mihaihort »

Prieteni, am nevoie de ajutor. M-am lăudat degeaba cu rulota mea, am avut o părere prea bună despre ea. Peretele din faţă mi s-a desfăcut de către podea şi a tras după el şi tabla care era prinsă dedesubt cu nişte capse puternice. Acum, când rulota stă pe roţi, are o mişcare sus-jos de parcă vrea să-şi ia zborul. Oare pot merge aşa cu ea (la mare, vreo 2.000 de km. cu totul), sau trebuie reparată? Ce pot să fac? Mi-e compromis concediul (mai am fix 1 luna).
VW T3 Vanagon + Avondale Perle Caravan
Marius Beldiman

Re: Oare se va rupe în bucăţi rulota mea???

Mesaj de Marius Beldiman »

@mihaihort:
fa si tu cateva poze ca sa ne putem da seama mai bine ce s-a intamplat!
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Mihai,
Din descrierea ta, ma tem sa nu ai o problema cu cele 2 lonjeroane care pleaca de la cupla si merg pe sub rulota pana la punte... Dar cum spunea si Marius, cel mai bine fa poze cat mai detaliate si arata-ne ce ai gasit. Abia apoi ne putem da cu parerea. Cat priveste concediul, e prematur sa ne pronuntam... mai e timp pana atunci :).
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
mihaihort
Membru forum
15

Mesaj de mihaihort »

Poze nu am cum să fac, pentru că nici eu nu văd ce e acolo din cauza tablei (doar pe pipăite mi-am dat seama că e desprins peretele).
Lonjeroanele sunt ok, podeaua stă fixată, la locul ei. Ca să pot face poze, trebuie să dau jos lada de la butelie şi să desfac şinele, cred. Uf...
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Urgent la reparat.
Aidoma mi s-a intamplat si mie. Drumuri romanesti.
Eu merg cu diverse tipuri de rulote de peste 20 de ani.
Noroc ca am observat in timpul deplasarii ca rulota mea se cam balagane. N-aveam ce face. Am mers incet. Noroc ca eram la intrare in Bucuresti si am mers pe asfalt. Cand am intrat la un atelier sa-mi vina rau.
Daca ma prindea evenimentul pe la Moroieni, Calugareni, Plaiul Foii, pe acolo-mi ramanea caroseria.
Si de doua ori cu rulote diferite, cu masini diferite mi s-a rupt carligul (marca Bosal).
Dar astea-s alte povesti...
CONCLUZIA: Rulota se poate rupe in bucati (in Romania).
La fiecare drum bine-i sa va verificati intreg sistemul de prindere si auto si rulota si carlig.
mihaihort
Membru forum
15

Mesaj de mihaihort »

Prieteni, am rezolvat problema. Am desfăcut din interior, ca să ajung la scheletul rulotei, si acolo am văzut că holzșuruburile care țineau peretele de podea erau desfăcute. Am pus 4 șuruburi de 8 în locul lor, am înlocuit tapetul de pe perete și ... gata (câteva zile de muncă pe rupte, dar merită). Ceea ce ai nevoie sunt scule bune și multă răbdare. Am avut și o infiltrație de apă (pe la stopurile de gabarit, din față), dar am rezolvat-o și pe aceea. N-am crezut că 1 mm patrat poate să permită apei să intre ca prin pâlnie. Asta e, grijă mai mare pe viitor și vom avea cu ce ieși la iarbă verde.
Oricum, mersi mult de sfaturi.
Multe mulțumiri d-lui Peti pt. asistență; mare om, mare caracter.
Să ne vedem cu bine pe drumurile și campingurile din RO.
Scrie răspuns