Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca este gratis ne inscriem si noi, care oricum am fi fost in zona, dar fara rulota :D Sa aveti obligatoriu pentru dimineata cizme de cauciuc, (iarba este mare) si inteleg ca avem si un cortist pe care-l sfatuiesc sa aiba ceva suplimentar impermeabil de pus jos, in rest vremea va fi satisfacatoare spre bine. Pentru cei care n-au mai fost, pun si o harta pe care o puteti mari si vizualiza exact locul de campare :D Ceva ATV-uri ...,temerarii ? http://maps.google.com/maps/empw?url=ht ... l=ro&gl=ro
Dupa pranz vom pleca spre Iepuresti si daca sunt dintre cei care vor sa vina si nu stiu sa ajunga sau au uitat, ma pot suna pe tel.
uichend placut tuturor! :D
Salutare , mama ce m-as fii bagat si eu dar maine plec departe dupa rulota , am de ales intre un Home Car si un Hobby . Cu mare placere vin cu prima ocazie poate la Corbu daca ma primiti si pe mine . Pot sa va urez numai bine vreme frumoasa si distractie placuta .