Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Gata, am intrat si eu in randul lumii ! Mi-am luat si eu rulota.
Rulota este DETHLEFFS DIN 1990 cu 2 paturi, aragaz, frigider, aeroterma, cabina dus, wc ''mobil''.
Nu am putut sa imi iau mai mare pt ca trebuia sa iau si categoria B-E la carnet si e o intreaga tarasenie.
Rulota cantareste 270 de kg si are max autorizata 900 ! O trag cu o Toyota Hilux de 2515kg max. autorizata.
Felicitari si bun venit in randul posesorilor de rulota ! :D
Rulota este frumoasa si este sora geamana cu a lui Florin Ifrim, un alt coleg de-al nostru.
Asteptam sa-i faci "inaugurarea" :lol:
Cred ca a dorit sa scrie 670 kg...sant curios. :)
A mea are 670 greutate proprie si MMA 1000 kg.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Mai mult ca sigur ca a gresit in ceeace priveste greutatea .A mea este mai mica si are 644kg.Suporta 900kg.Sa fii sanatos cu toata familia si sa va poarte fara evenimente pe meleagurile tarii si nu numai . :)
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Se pare ca e tipul vechi de talon(nu seamana cu cel nou)si e inmatriculata demult(2004 pare data eliberarii).Probabil atunci erau putine rulote si s-a comis o eroare;n-are cum sa cantareasca goala doar 270Kg :shock: .Si eu am Dethleffs cu 2 paturi si are proprie 800 si MMA 1000.
Ideal ar fi sa mergeti la RAR la inginerul Iosif si sa rezolvati situatia inainte de a o inmatricula pe numele dvs. Mai bine ceva drumuri la RAR , inmatriculare...decat sa va opreasca ARR si sa inceapa cu intrebari stupide...