camping azur ef. sud

localizare, facilitati, preturi
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cristinel Acatrinei
Membru CD
17

camping azur ef. sud

Mesaj de Cristinel Acatrinei »

rog daca este cineva care s a campat la acest camping ( intre ef.nord si ef. sud ) , sunt max 10 locuri si poate oferi cateva relatii privind conditiile de acolo . multumesc
Cristi si Rodica
BMW X3 + Rimor Sailer 670
0745260105,c_acatrinei@yahoo.com
Ionel Hociung
Membru forum
16

Camping Azur

Mesaj de Ionel Hociung »

Conditii excelente, cu : apa, curent electric, toalete si dusuri, totul impecabil dar cu un singur cusur: pretul pe zi pentru o rulota si masina aferenta 70 ron.
Cand iti faci bagajele pentru vacanta, ia-ti jumatate din haine si dublu bani.

Renault Megane & Adria Prima
Marius Beldiman

Re: camping azur ef. sud

Mesaj de Marius Beldiman »

ceva poze are cineva? mai multe detalii?
Nicolae Nasalciuc
Membru forum
16
Oras: Orhei
Data nasterii: 09 Apr 1963

Mesaj de Nicolae Nasalciuc »

Nu se mai merita sa tragi rulota pana acolo la asa preturi....mai ales ca arau in 2008 ,dar acum :mrgreen:
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Liviu Covaci
Membru forum
16

Mesaj de Liviu Covaci »

viewtopic.php?f=3&t=2534&p=33872&hilit= ... tre#p33872

Nu este un camping in adevaratul sens al cuvantului,asa cum a fost sa zicem in urma cu 10 ani,dar este o alternativa,care are in egala masura si avantaje dar si neajunsuri,insa atentie la ce sistem de referinta ne raportam..pentru ca este in Romania,are patron roman si nu mai este valabil "clientul nostru,stapanul nostru..".Mai toti cei carora le-am amintit acest "mic" amanunt,mi-au spus ca dupa revolutie,am devenit "parteneri" ,asa ca..trusa de scule si mici maruntisuri de care credeti ca aveti nevoie..
Criza ia afectat pe multi,insa este vorba de un alt gen de criza,cea a bunului simt si a ospitalitatii..
Cat despre eventuale poze,indicati va rog o adresa de e-mail si se rezolva.
Nu ezitati sa ma intrebati ceea ce va intereseaza si o sa va raspund pertinent.Obisnuiam sa petrec cam 2 luni pe an acolo,dar anul trecut am simtit ca "obosesc" brusc..si sunt in prospectii..
Anghel Cristian

Mesaj de Anghel Cristian »

Buna dimineata,
Sincer sfatul meu este sa uiti de aceasta locatie.Mesterul (patronul) de acolo are impresia ca iti face un favor ca te primeste in asa zisul camping si culmea ii mai dai si bani.............. :|
Scrie răspuns