Propunere concediu 20 iunie-10 iulie

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Victor Sava
Membru asociat
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Apr 1972

Propunere concediu 20 iunie-10 iulie

Mesaj de Victor Sava »

Ma tenteaza ideea sa-mi petrec 20 de zile de concediu sa ajung pe la Craiova -Timisoara-Arad - Bucuresti.Daca cineva doreste sa participe sau stiti cumva pe unde se poate campa prin apropierea traseului sau ce obiective sunt de vizitat ,oricum traseul nu este batut in cuie.
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Re: Propunere concediu 20 iunie-10 iulie

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

La Timisoara si la Arad gasesti doua dintre cele mai dotate campinguri din tara:
http://www.campinginternational.ro/
http://www.routeroemenie.nl/
Tavi
RO +40745007103
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Victor, eu am fost anul trecut pe traseul R. Valcea-Tg Jiu-Baia de Arama-Baile Herculane-Caransebesi-Resita , cu urcare si campare la Trei Ape. Daca te hotarasti sa folosesti acest traseu, ca si obiective ai : pestera Muierilor si Polovragi,cateva manastiri, toate acestea in zona Horezu ; in Tg Jiu, Coloana Infinitului, traseul dintre Baia de Arama-Baile Herculane este foarte frumos dar drumul este cam denivelat pe unele portiuni, nu sunt probleme grave, mergi mai incet si admiri peisajul :P ai ce vedea; un alt loc ce mi-a placut a fost zona Valiug-Trei Ape linga Resita. De aici noi ne-am continuat drumul catre Hunedoara-Fagarasi-Sovata-Busteni. Daca te intereseaza si aceasta parte a traseului am sa detaliez. Atasez si cateva foto :

Imagine
pestera Polovragi
Imagine
loc campare langa Pestera Muierilor
Imagine
peisaj in zona Baia de Arama
Imagine
drumul catre Baile Herculane
Imagine
loc campare off pe malul Cernei
Imagine
Trei Ape, zona linistita !
Imagine
campare in mijlocul lacului Trei Ape :D
Imagine
muzeul de locomotive din Resita
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Batta Mihai
Membru forum
17
Oras: Camping
Data nasterii: 02 Feb 1967

Mesaj de Batta Mihai »

Vali nu sunt sigur dar cred ca noi ne-am salutat pe traseu. Eu eram cu rulota in parcarea de la Plus din Hateg si voi mergeati catre Hunedoara.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Asa aste Mihai,la iesirea din Hateg am salutat un echipaj aflat in parcarea unui magazin, cred ca aveati si un copil cu voi, o fetita vad la semnatura, sa ne vedem sanatosi !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
PASCU CRISTIAN

Mesaj de PASCU CRISTIAN »

Este super adevarat traseul..daca ar fi doritori cu siguranta ne am alatura si noi;superb
Costachi Gabriel
Membru forum
15

Mesaj de Costachi Gabriel »

.....de la Orsova poti sa intri in defileul Dunarii unde ai ce sa vezi (Cazanele Mari si Cazanele Mici). Poti campa pe malul Dunarii. Mie mi-a placut la Mraconia si la Dubova. Plus ca daca mergi spre Timisoara (pe acest traseu) ai ocazia sa vizitezi Cheile Nerei care sunt cele mai frumoase chei din tara ("parerea mea" si nu numai). pe traseul Bucuresti->Craiova->Severin->Timisoara nu prea ai ce sa vezi decat dunarea de la Severin la Orsova si Herculanele.
P.S. Te-as insoti cu placere pe traseul asta dar din pacate nu ne potrivim la concediu. Eu plec la Garana (Trei Ape in zona muntilor Semenic) la inceputul lunii august.
Gaby, Tantzy, Alexandra si Tasha. Craiova-Dolj.
Dacia Logan 1.5dci, Beyerland Vitesse 3-80/2.
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Victore cred ca te-ai lamurit cu concediul din iunie-iulie,ce a scris Gabi mai sus este ceva de vis.
Pentru orice alte intrebari despre Cheile Nerei,Marconia,Dubova,Herculane ma poti contacta la telefon.
Daca am timp as mai merge o data pe Cheile Nerei, este de vis.
Tel:0744649371;0788649371
Victor Sava
Membru asociat
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Apr 1972

Mesaj de Victor Sava »

ok. Va multumesc mult acum trebuie sa localizez pe harta punctele sa vad cum le unesc intre ele.
Radu Mihnea
Membru forum
16

Mesaj de Radu Mihnea »

Buna seara,
cam acelasi traseu il aveam si eu in vedere pt concediu , singura diferenta este ca am programat concediul in perioada 24(25) iunie- 15(16) iulie. Cine stie poate ne intalnim undeva pe traseu. Daca nu, concediu placut ,plin de relaxare cu peisaje noi si superbe.
Mihnea
Mihnea- Megane II Estate+ KIP KG42EK
Încuiat