Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
MA INTERESEAZA SI PE MINE MAI MULTE DATE DE LA "PLAJA CORBU".ESTE CA INTR-O STATIUNE SAU ESTE O ZONA SALBATICA?AS VREA SA MERG SI EU IN LUNA AUGUST.VREAU SA STIU MAI MULTE INFORMATII,ADICA DACA ESTI DEPARTE DE UN MAGAZIN ,APA CURENTA EXISTA PENTU O BAIE SAU TOALETA.SUNTEM LA INCEPUT SI VREM SAAFLAM MAI MULTE DETALII INAINTE DE A FACE PASUL.M-ATI AJUTA DACA MI-ATI SPUNE SI DESPRE ALTE CAMPING-URI DE PE LITORAL CATECEVA SA IMI FAC ASA O ODEE.MULTUMESC
[/i]
Ultima oară modificat 23 Iul 2008, 23:52 de către dana&liviu_ignat, modificat 1 dată în total.
@ emceviti , Bine ai venit pe forumul pasionatilor de rulotistim.Cu functia
edit poti reface postarile tale, fara a mai folosi marime text :'' Mare ''. Foloseste dimensiunea de scriere ''normala''cu litere mici. Multumesc de intelegere,
Plaja este inca salbatica mai precis fara nici un fel de amenajari. In spatele ei sunt doar campuri cu buruieni pana la o distanta de 1-2 km sau chiar mai mult, depinde unde te opresti.
Intrarea se face din Corbu sau Vadu pe camp cu portiune de sosea betonata iar aleile de nisip spre mare sunt in dreapta. Atentie cu rulotele pentru ca puteti ramane in nisip. Sunt doar anumite zone accesibile pana la plaja. Recomad prospectie cu piciorul inainte de a intra. Apa nu exista decat in mare asa ca aprovizionarea se face din satele apropiate la cativa km. Magazin cu de toate exista doar in Navodari la aproximativ 25-30 km
Pentru o aventura scurta merge, altfel este chinuitor, cu drumuri dese catre "civilizatie".
Concediu placut!
Din cate stiu eu la Corbu nu este nimic amenajat , deci acolo esti intr-un fel de off-camping. Satul este la vreo 2-3 km departare , iar in sat ai magazine cu de toate . Nu stiu daca este o alegere buna , nici asta si nici o alta locatie de pe litoralul nostru . Cei care au campinguri amenajate pentru rulote ii consider niste talhari , prin prisma preturilor practicate si al modului de calcul : 30 RON rulota + 20 RON/persoana + 10 RON curentul (daca il vrei ?!?) + 10 RON/ masina + etc. + etc...) si uite asa ajungi de platesti cu rulota la fel sau chiar mai mult decat la hotel sau la gazda. In cazul asta unde mai este "afacerea" ? De ce mai trebuie sa tragi rulota pana acolo , sa ai un consum mai mare la masina , si sa pierzi mai mult timp pe drum ? Pana cand astia ai nostrii cu campingurile de pe litoral nu isi schimba preturile , nu am ce cauta acolo . Am fost la greci si am platit 15EURO/noapte , rulota - masina- 4 persoane , iar la bulgari am trecut prin Albena si m-am interesat doar de pret ; 20 EURO/noapte + 3-4EURO/pers .
Scuze dragi colegi,dar daca nu o inchid ei..o inchidem noi,dar si cei care au (a)dus ProTv-ul acolo si nu numai,prin popularizare excesiva si nu prea spre deloc obiectiva.Dupa mine sindromul Vama-Veche se poate repeta sau chiar amplifica daca este sa ne luam dupa zvonuri..
Deci sa incercam sa ne lamurim,pentru ca detaliile despre acest subiect delicat se discuta deobicei,in "mod privat"..
Este frumos si salbatic.Este locul ideal pentru poze si "vizite" de scurta durata.Nu este accesibil,daca nu esti "initiat" de vreun coleg si deloc comod(apa trebuie carata zilnic,de la mare distanta si nu fara compromis..).Despre alimente a adus vorba colegul nostru.Despre curent nici nu se pune problema.Deja in locurile bune de campare,in plin sezon,se cam "aglomereaza".Pentru familiile cu copii mici,recomand o vizita "de lucru" pentru o corecta evaluare..
"Abuzati" de functia cautare,inainte de a initia un topic nou sau pentru a afla ceva despre.. "pentru ca nici nu stiti ce pierdeti.."
Acum doi ani.la Vadu,"oamenii de bine" au tras brazda in drum,cu tractorul,pentru a mai stavili elanul aventurierilor(dupa parerea lor..).Si in zona unde se aduna mai multe rulote pe plaja Corbu,a aparut un panou care are menirea de a taia cheful de sedere linistita..
Deci,parerea mea,nu este nici pe departe "pomul laudat" sau "paradisul off".
Sunt multi alti colegi intr-adevar abilitati sa dea si mai multe detalii,sunt si alte topicuri cu date si poze,dar daca nu se comaseaza topicul intre timp de catre un moderator,si este nevoie de mai multe detalii,nu ezitati sa va exprimati doleanta si voi incerca sa fiu si mai obiectiv,insa nu uitati sa mentionati si o adresa de e-mail.
Inchei prin a ura tuturor numai bine si mai multa prudenta,chibzuinta cand se discuta astfel de subiecte "delicate"..
ps:este si "agentul" Orange,dar nu se putea pune baza pe semnal 3 G...poate cei care au stat nu au trecut doar,anul trecut sa aiba o informatie mai pertinenta..
Pot spune despre plaja de la Corbu ca e super....cel putin din punctul meu de vedere ! Acum sti cum e ...gusturile mai difera . Anul trecut am fost la corbu , de doua ori , intradevar in luna august , si sincer ne/am simtit foarte bine acolo . Plaja curata , vreo doua terase la 100m de laja , weceuri ecologice / destul de curate si in primul rand multa voie buna . Am uitat sa spun ca la terase avea bere rece , apa poti lua din sat / la aproximativ 3km de plaja si magazine sunt destule in sat ! Dar dupa cum am mai spus depinde de gusturile si asteptarile fiecaruia ! Uitasem sa spun ca se poate campa in siguranta [ pe pamant ] cam la 150m de apa !
Plaja intradevar a fost superba cu ani in urma cand erau mai putini turisti pe ea si acum mai este dar mai cu scart.O fregventez regulat,anul trecut am fost cam la fiecare 2 saptamani ,ultima data si in septembrie,eu acolo ma simt bine ai parte de liniste (daca cauti liniste si stii unde sa campezi)Nustiu unde ai vazut viceuri ecologice(daca nu te referi de cele din rulota)Acolo esti off.total asa ca nu pretindeti la ceva confort suplimentar,si inca un detaliu au inceput sa faca astea razii si ne cam bagau in nas cu fel de fel de hotarari de consiliul local cu interzicerea camparii la mai putin de 100 metri de apa care se finalizau la unii cu amenzi....inca o problema ar fi sa se campeze in zona despre Petromidia si sa mai fie cineva de dorit cu4x4 altfel la o ploae mai bunicica nu mai poti urca de pe plaja pe camp ca sa ajungi la traseu.
Atentie mare la hotii oocalnici care dadeau tarcoale noaptea pe acolo :D In rest e frumos ,e salbatic si e bine pentru iesiri scurte....
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Weceurile ecologice erau chiar langa terase [ 2 buc. ] ! Eu nu am fost decat de doua ori si atunci insotit de inca trei familii si poate de aceea n/am avut probleme cu localnicii si nici cu reprezentantii primariei [ de fapt pastia din urma nu i/am vazut niciodata ] . De campat chiar pe malul marii oricum nu poti daca nu dispui de un jeep cu tractiune integrala ! Am inteles ca e foarte frumos si pe plaja de la Vadu , asa ca daca nu ne mai place locatia de la Corbu , mai avem o varianta . Macar incercam ! Nu ? :mrgreen:
Si Vadu are un farmec aparte,dar la primul serpisor vazut de copii si sotie nu sau mai dat jos din masina pana nu am intors la Corbu.... :D Acolo esti si mai izolat in comparatie cu Corbu.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)