Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Si noi am dori sa plecam din Iasi tot joi, pe 2o mai (impreuna cu fam Peterca), in functie de ora la care vin nepotii de la scoala. Daca mai sint doritori din Iasi sa mearga cu noi joi (fam.Andron) asteptam un PM sau un telefon 0232/254848 si putem stabili eventual ora de plecare.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Ma scuzati D-le Gheorghita. Nu v-am vazut pe tabelul participantilor. Daca vreti sa plecam odata din Iasi si va convine ora (pe care inca nu am stabilit-o) dati-mi un telefon.Ora o vom stabili dupa ce vom discuta cu cei care merg din Iasi si poate stabilim si traseul.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Daca mai sunt inca 12 echipaje din Olanda, deja cred ca va aparea ceva disconfort, nu din cauza lor cat din cauza numarului mare de echipaje, chiar periculos de mare disconfort, macar sa nu fie frig sa nu se foloseasca incalzire electrica, va fi jale in cazul asta. Vom vedea!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
olandezi pleaca marti,de aceea am spus mai devreme,ca de miercuri se poate merge...din pacate nu o sa avem parte de olandezi...
am anuntat ,de si nu sunt de fapt nici organizator nici proprietar nici... ca pe perioda intilnirii este interzis folosirea radiatoarelor sau a gratarelor sau a climelor ca sa nu fie problema cu alimentarea de curient.
curentul disponibil este pentru iluminat,frigider,(tv).si atentie ! daca cineva tottusi o sa incerce sa foloseasca un consumator mare si va pica reteaua, NU SE VA REMEDIA PANA DE CURENT ! aceasta masura a fost adoptat de la intilniri straine,deoarece daca se remediaza alimentarea de curent ,toti mai multi o sa bage ceva in priza spunand - daca X are drepul am si eu,si atuncia in cinci in cinc minute poti chema renelul...deci inainte sa bagati ceva tare in priza,ganditiva la proiul vostru confort,ca la altii e clar ca nu va intereseaza,nu numai curent nu o sa fie,dar nici dusurile nici wc ul nu o sa functioneze !
multumesc pentru intelegere
Ai rog pe cei care sunt din zona sau cunosc drumurile sa-mi spuna care din cele trei varinta este cea mai buna (adica fara gropi si cratere in sosea):
a. varinata 1: Bicaz-Gheorgheni-Praid-Sovata-Campu Cetatii.
b. varianta 2: Poiana Teiului-Borsec-Toplita-Gheorgheni-Praid-Sovata-Campu Cetatii.
c. varianta 3: Poaiana Teiului-Toplita-Reghin-Eremitu-Campu Cetatii.
Pt o informatie perfect valabila fac cinste cu o visinata facuta cu tuica de prune
Cum este drumul de la soseaua principala pana la Campu Cetatii? Este drum de piatra sau pamant? Acum in ce stare este? Intreb fiindca pe harta mea rutiera apare la categoria “alte drumuriâ€Â.