camping la Baile Felix

localizare, facilitati, preturi
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Batta Mihai
Membru forum
17
Oras: Camping
Data nasterii: 02 Feb 1967

Re: camping la Baile Felix

Mesaj de Batta Mihai »

Si eu am campat anul trecut la strandul cu valuri.
http://www.turismbaile1mai.com/strandcuvaluri.html
Aici gasiti preturi de la Felix
http://www.campingapollo.ro/index.html
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

"Misto"...tarife :? Poate o ramane cu ele :evil:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
cojocariu marius
Membru forum
14

Mesaj de cojocariu marius »

Acum nu e deschis din cauza unor probleme cu primaria,nu le elibereaza autorizatiile necesare functionarii.(la 1 Mai)
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL
Remus Apostol
Membru forum
14
Oras: HUSI
Data nasterii: 01 Mai 1981

Mesaj de Remus Apostol »

la preturile astea stau la hotel camera cu AC :lol:
VW PASSAT B8 variant 2,0 TDI
big_bic81@yahoo.com
apostolremus@gmail.com
cojocariu marius
Membru forum
14

Problema e ca in rulota dorm mai bine decat in camera de hotel 😉
Oricum preturile la noi sunt mai mari decat in strainatate iar conditiile lasa de dorit. :evil:
Ilisie Sanda
Membru forum
15

Mesaj de Ilisie Sanda »

cojocariu marius scrie:Problema e ca in rulota dorm mai bine decat in camera de hotel 😉
Oricum preturile la noi sunt mai mari decat in strainatate iar conditiile lasa de dorit. :evil:

au trimis tarifele cei din Ungaria?
Peugeot 307SW + FENDT 470
cojocariu marius
Membru forum
14

Nu mi-au trimis inca tarifele.......... :roll:
Ilisie Sanda
Membru forum
15

Mesaj de Ilisie Sanda »

cojocariu marius scrie:Nu mi-au trimis inca tarifele.......... :roll:

am fost de 1MAI la Hajduszoboszlo la Aqua Palace si inainte de a merge am intrat pe site-ul lor sa vad preturile
preturile sunt aceleasi cu cele afisate pe site, eu zic sa te ghidezi dupa preturile de pe site mai ales ca are site si in limba romana
http://ro.hungarospa.hu/index.php?actio ... &ctid=2899

in legatura cu strandul pot sa-ti spun ca pozele atasate de Ionita Bogdan reflecta realitate, strandul este foarte mare, in pretul bietului de intrare in strand iti spun din surse proprii ca nu intra intrarea in Aqua Park, dar in fiecare zii dupa ora 16.00 se poate intra si in Aqua Parc gratuit

preturile pt. Aqua Park le gasesti tot pe site-ul lor in forinti, 1 forint = (aproximativ)150 LEI vechi

daca te mai pot ajuta cu ceva informatii iti stau la dispozitie

iesi mai scump decat la Apollo in Baile Felix dar strandul este mult mai mare si poti sa te balacesti in ce fel de bazin vrei
la Apollo nu ai bazin pt. copii iar strandul de vara de langa Apollo ca si suprafata reprezinta cam 10-15% fata de cel din Hajduszoboszlo
cojocariu marius
Membru forum
14

La apollo nu ma duc ca oricum ies cu preturi astronomice sa stau in camping si sa mai intru si cu copii la strand asa ca nu mai este o optiune.Iar la unguri nu ma pot duce intrucat nu le-am facut pasaport la cei mici si nici in pasaportul meu nu mai am timp sa ii trec pana marti cand intru in concediu.Mi-am planificat o iesire de 12 zile in zona moldovei la Schitul din poiana arsitei(comuna Capul Campului,jud.Suceava)offcamping intre manastirile sihla si Secu din neamt,offcamping la Manastirea Horaita din neamt si pe malul lacului Bicaz(cate 3 zile de fiecare locatie).
Ilisie Sanda
Membru forum
15

Mesaj de Ilisie Sanda »

cojocariu marius scrie:La apollo nu ma duc ca oricum ies cu preturi astronomice sa stau in camping si sa mai intru si cu copii la strand asa ca nu mai este o optiune.Iar la unguri nu ma pot duce intrucat nu le-am facut pasaport la cei mici si nici in pasaportul meu nu mai am timp sa ii trec pana marti cand intru in concediu.Mi-am planificat o iesire de 12 zile in zona moldovei la Schitul din poiana arsitei(comuna Capul Campului,jud.Suceava)offcamping intre manastirile sihla si Secu din neamt,offcamping la Manastirea Horaita din neamt si pe malul lacului Bicaz(cate 3 zile de fiecare locatie).

iti urez concediu placut si asteptam impresii
floringi
Membru forum
15

Mesaj de floringi »

cojocariu marius scrie:Am sunat la camping in Baile 1 mai si mi-au spus ca se afla in curs de discutii cu primaria intrucat au probleme cu terenul si nu il vor deschide curand(campingul si strandul).Asa ca rateu total.
Am dat un email si la thermalcamping in localitatea aia din ungaria(hajduboszlo)si astept sa vad ce preturi imi dau :D
Astept recomandari de la voi(la felix exclus niste nesimtiti,am vorbit cu ei si ma costa cazarea si intrarea la strand 120 lei ziua la sfarsitul lunii mai :x )
Va pot spune din proprie experienta,am fost de 1 mai la Baile 1MAI,m-am campat vis-avi de strand ,la Camping Stefan,preturile sint mai mult decit bune,la masina+rulota+2 adulti+copil am platit de vineri dupamasa pina dumineca la ora 15doar 40lei.Am avut inclus curentul,baile erau destul de curate cu dusuri cu apa calda,este foarte aproape de strand,treci doar strada,dumineca am fost doar cu masina in strandul Felix si va pot spune ca s-au modernizat si cam se justifica banii pe care ai cer 20 lei adult,10 lei copil,foarte multa curatenie,oameni de ordine,ar fi o problema ca daca iesi nu mai poti intra cu acelasi bilet,dar sint restaurante in incinta si nu au preturi exagerat de mari,i-am intrebat de camping si au zis ca nu au,mai multe detalii nu au stiut sa-mi dea,este comun cu strandul Apolo,eu am fost destul de multumit,am sa pun si poze
MERCEDES C KLASS+ABBEY PIPER 420
Ilisie Sanda
Membru forum
15

Mesaj de Ilisie Sanda »

ieri am auzit reclama la radio ca s-a deschis strandul cu valuri din Baile 1 Mai, aviz amatorilor
Scrie răspuns