Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Deh!! fiecare cand are concediu...Zona buna dar tovarasul barierist s-a cam prostit...cere cica 10 lei/zi.Nu am inteles pt ce, in afara toaletelor aduse primavara si lasate intr-o mizerie de nedescris si a tomberoanelor care de bine de rau se ridica zilnic nu vad pt. ce sa platim atat. Anul trecut era 5 lei/zi, rezonabil oarecum dar anul acesta vad ca incearca sa vada pana und etine ata.
problema e ca nu sunt create conditii pentru rulotisti ! daca tot vor sa platim taxa , sa ne puna la dispozitie macar un bazin unde sa putem goli casetele de la toaletele rulotelor ! in rest locatia e super ....bine acum depinde si de ce vecini ai ! nu/i asa florine ?
Hai, hai Adi.....nu mai fi carcotas; eu abia astept sa te prind la un traseu sa vad cate kg vri da jos.Daca vorbim de lene......este cucoana mare :mrgreen: Concediu cand mai ai? poate facem o iesire undeva..
Pana la urma , fratiorul meu oltean , in concediu mai si trandavim ! nu ? :lol: Asa ca nu mai fi tu carcotas ca dau o bere la prima iesire ! Ce zici ? :mrgreen:
Intradevar nu vad motivul pentru care sa scumpit aceasta locatie pentru campare. NU se ofera nimic in afara de toaletele acelea infecte si tomberon. Sau exista vreo intelegere cu"URSU" . O fi inclus spectacolul.
Marius Dutu Bucuresti Renault Megane + kip 0722364082