Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Victor Sava
Membru asociat
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Apr 1972

Re: BUN VENIT PE CLUBRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesaj de Victor Sava »

Bun gasit,ma numesc Victor Sava de 38 de ani asistat si insotit de Irina (36ani),urmat de Sorin 13 ani,posessor rulota rulota LMC an 1989+Passat variant.De cand mi-am pacalit nevasta sa-mi dea aprobare pt.achizitionarea unei rulote viata ni sa schimbat.Multumim pe aceasta cale membrilor CLUB RV ca am fost primiti exceptional la iesirile la care am participat.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Mesaj mutat de la RV-ul meu

Mesajde Costachi Gabriel pe 04 Mai 2010, 10:23
Buna ziua de la Craiova!
urmăresc forumul de câteva luni de când am achiziţionat un Bayerland Vitesse 380/2 fabricaţie 1987 cu dotări minime. îl tractez cu un Logan 1.5DCI. sunt căsătorit tot c-o olteancă, avem o fetita de 18 ani şi un blănos de 3 kile jumate pe nume Taşa.
Gaby, Tantzy, Alexandra si Tasha. Craiova-Dolj.
Dacia Logan 1.5dci, Beyerland Vitesse 3-80/2.
Orice problema are o rezolvare practica
alexandru_horvath73
Membru forum
15

Mesaj de alexandru_horvath73 »

Ne alaturam si noi tuturor rulotistilor de pe acest forum, Fam Horvath din Arad, cu cei doi copii ai nostri, 1 an si 5 ani.
Am devenit rulotisti anula acesta la inceput, nu am facut inca nici o iesire, dar speram ca acest lucru se va remedia cat de curand.
Sa auzim de bine, o zi buna tuturor.
Volkswagen Touran + Burstner Scala
ene calin
Membru forum
14

Mesaj de ene calin »

Bine v-am gasit, sunt Ene Calin din Timisoara, casatorit, o fetita de 7 ani, posesor de rulota din mai 2009, 2 iesiri la mare, in camping 2 Mai la Gelu, mai multe iesiri la Dunare off, zona Clisurii(despre care pot da detalii daca solicita cineva), iubitor de liniste si satul de nesimtirea si agitatia din oras, aspirant la statutul de detinator de camping, mai multe detalii la urmatoarele intalniri, organizate sau spontane.Raspund la tel. 0724969172
TABBERT 460 +NISSAN TERRANO 3.0 TDI
0724969172
andy diaconu
Membru forum
14

Mesaj de andy diaconu »

Multumesc pentru urarile de bun venit . Sunt fericitul posesor de o rulota AVENDALE SPORT pe care o trag lejer cu un Logan 1,4 MPI . Astept cu nerabdare sa cunosc cat mai multi din cei care am vazut ca sunt membri . Drumuri bune .

Am uitat , tel 0722.429.882 , andy.diaconu@yahoo.com

Andy@Gabi+Razva@Cata
BMW 520 d + Avondale Sport Special
Traieşte azi ca şi când ar fi ultima zi din viaţa ta!
razvan dimitriu
Membru forum
14

va salut pe toti

Mesaj de razvan dimitriu »

bine v-am gasit! asadar, razvan dimitriu, 36, bucuresti. am o delta summerliner 4700 din 2007, un g.classe preparat pe post de magar (ilegala combinatia...), o nevasta, un minime de 6 luni si o catza brown labrador nelipsita de la orice iesire on sau offroad. am si o spalatorie auto in drumul taberei, pentru cei interesati, http://www.spalatorieauto.ro

rulota am luat-o pt ca devenise un ''rau'' necesar iesirilor la pescuit sau la off road si ofera mai mult confort decat batranul cort.

cam atat pe forum, mai multe si mai interesante la una rece pe coclauri.

respect,
razvan dimitriu
0723 231 196
experientia docet.
Cristian Raducan
Membru forum
14

Mesaj de Cristian Raducan »

Buna ziua si bine ca v-am gasit !
Sunt Cristian Raducan, am 33 ani si locuiesc in Galati. Suntem o familie formata din trei membri: eu, sotia (Monica) si fetita de 4 ani (Mara-Ioana). Iar pe langa noi mai sunt: socrii mei, doua matusi si cumnatu-miu (fratele Monicai) cu sotia. Nu radeti, ca toti is membri cotizanti la achizitia rulotei !!!
Rulota e un Chateau 364 din 1981, refurbished, cu 2 paturi, incalzire, frigider, aragaz, dar fara grup sanitar. Masina e un Megane bicorp 1.5dci/63kW, la care trebuie sa-i pun carlig. Deocamdata rulota este miscata doar de masina cumnatului (tot un megane).
Pasiuni ? Io-s inginer de formatie si-mi plac masinile si surubareala. Apoi, imi plac vacantele, sa plec in prima zi de concediu si sa vin acasa in ultima.
Megane II bicorp 1.5dci/63kW + Chateau GrandPrix 364

binilii invigii !
Geo Simionescu

Mesaj de Geo Simionescu »

buna ziua. geo simionescu, bucuresti, cu cortu. bine vam gasit.
hariton bauer
Membru forum
14

Mesaj de hariton bauer »

BUN GASIT TUTUROR...

Ma numesc Hariton Bauer ,am 35 ani ,o nevasta dulce si un mic zeu de aproape 4 ani...
Inca nu sunt detinator de rulota,dar fac tot posibilul sa fiu....am renuntat la o idee mai veche,
de a fi rebel,doritor fiind de motocicleta...consider ca la o varsta ,familia merita mult mai mult,decat
un tata sau un sot rebel....asa ca dorul de drumetii si dorinta de a scapa de Bucuresti in timpul liber ,m-au facut
sa ma gandesc bine,la rulota....sper sa gasesc ceva placut...pana atunci urmaresc cu interes,acest clubrv...
auto Daewoo Tacuma + rulota Beyerland vitesse 380/2
catalin dinca
Membru forum
14

Mesaj de catalin dinca »

39 ani,2 copii,fata si baiat,casatorit,bineinteles,indragostit de natura,de munte in special
Chateau Chiara+Passat
Apostol Octavian
Membru forum
14

Mesaj de Apostol Octavian »

Bine v-am gasit

Dati-mi voie sa ma prezint.
Ma numesc Apostol Octavian, sunt din Bucuresti, am 36 ani, sunt casatorit si am 2 baieti. Cel mic se numeste Matei si are 2 ani, iar cel mare Stefan si are aproape 6 ani . Pe sotia mea o cheama Laura si are 31 de ani. Avem o masina marca RENAULT SCENIC 1,6i si ne dorim o rulota(mi-ar place o Hobby Classic).
Momentan suntem la nivelul cort cu care am facut cateva drumetii si ne-am simtit foarte bine in mijlocul naturii.
Ideea de a ma inscrie in acest club mi-a dat-o nasul meu, Serban Marian, care este inscris in acest club de ceva vreme si detine cu mandrie o rulota.
Astept cu nerabdare prima intalnire cu membrii clubului.
Renault scenic 1,6I
Mihaela Nedelcu
Membru forum
14

Mesaj de Mihaela Nedelcu »

Bine v-am gasit ! Ma numesc Mihaela Nedelcu , sunt din Bucuresti,casatorita si am doi copii (18 si 22 ani) iar pasiunea mea si a sotului sunt calatoriile.Am cumparat de curind o rulota englezeasca Abbey '89 de 4 locuri si din pacate inca nu am facut nici o iesire cu ea , asteptam si o vreme mai prietenoasa cei drept,deocamdata suntem in faza de studiu a rulotei la care nu avem carte tehnica si nu cunoastem inca cum functioneaza toate utilitatile , precizez ca are in dotare aragaz,frigider,sistem de incalzire ,baie cu dus si WC portabil , cort,etc. Sper sa facem cit mai curind o iesire in natura ceeace le doresc tuturor rulotistilor , am vazut ca unii dintre ei au facut deja citeva escapade.
Sa ne vedem cu bine ,
Mihaela Nedelcu
Mihaela Nedelcu
Renault Megane 1,5dCI+Abbey Surrey
Scrie răspuns