Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Panait Valentin scrie:Are unde,linga Seimenii Mari spre Capidava,daca deschide topic nou si ne invita,mai la vara,pun si poze cu locatia si cu drumul pina acolo, scuze de off topic !
Va rog sunt interesat . Cei aia Seimenii Mari spre Capidava ?
Deschideti topic pe problema.
seimeni este un sat pe malul dunarii. capidava, la fel. mai clar locatia care-mi place mie este localizata intre satele seimenii mari si dunarea. este la vreo 12 km de cernavoda si la vreo 7 km de silistea(de aici sunt eu).
este un loc destul de plat pe malul dunarii, la 100 de metri de sosea, deci usor de ajuns. este in apropiere de o padurice de plopi si salcie. e f bine.
poate imi fac timp si fac poze.
oricum fratilor, o sa deschid un topic dupa intalnirea de la mustang. o sa organizez o intalnire aici
o sa vorbesc cu primaru de la seimeni ca sa stam linistiti, o sa aduc apa potabila cu o cisterna de la mine. o sa ma implic putin. mai vorbim
Bravo Mihai, vom participa cu placere, exact despre aceiasi locatie vorbesc si eu, am poze amanuntite cu drumul pana acolo dinspre autostrada, le voi posta la topicul nou.
@Doru,daca vrei amanunte mai devreme de deschiderea topicului de catre Mihai, da de veste !
P.S. Suntem off topic, se poate sterge si vom deschide un topic nou pentru a nu se amestaca informatiile.
Dar de ce sa fiti off topic? aici discutam, ca intre prieteni, plus de asta are legatura cu initiativa voastra. iesirea cu rulota, ceea ce chiar nu este off(parerea mea).Domnul primar(care este :mrgreen: ) aduce cisterna cu apa...asta va obliga subtil vorbind la cantitatea de vinoase necesara pt a termina cisterna.deci....burta larga si vant din spate nenicule. Venim si noi, doar sa fiu liber sau macar in CO in acea perioada.Sau mai exista varianta sa ne vedem undeva tot off la mare. Corbu.....etc.
Florin, topicul asta este despre 1 mai pe Valea Cerbului, ori noi batem campii despre o cu totul alta intalnire de aceea suntem off topic, corect este sa deschida Mihai un nou topic atunci cand va crede de cuviinta si un moderator va muta aceste discutii acolo sau si mai bine le vom relua de la inceput cu amanunte si imagini despre locatie. Sa ne vedem sanatosi !