Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
bravo florine ! macar acum am vazut si eu zapada de pe creasta muntilor , ca mi/a fost lene sa urc cu andrei in carca ! oricum a fost o minivacanta pe cinste si sper sa te am alaturi si la urmatoarea iesire ! lui leo ii multumesc pe aceasta cale pt muzica si/l astept cu noutati data viitoare ! pe gica l/am corupt si/l vom face rulotist ... deh microbu naibii ! pe domn primar il asteptam cu un pat nou data viitoare ... :D ati fost super baieti !
Adrian, chiar nu concep sa nu ma intalnesc cu tine la o iesire. Ramane sa stabilim unde si cand. cat despre restul vecinilor,.sper sa se alature noua si ei. A fost super dar prea scurt. Oricum iesirile frumoase sunt intotdeauna scurte. Si sa nu uit...ai avut o scrumbie....miam, miam.Salutari lui Gica pomperu` :mrgreen: familiei tale si tuturor care ne--au suportat acolo.Deja abia astept sa ies iarasi.