18.06-25.06.2010 Umag-Croatia

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: 18.06-25.06.2010 Umag-Croaţia

Mesaj de Radu Pascu »

Propuneri despre aceasta manifestare ar trebui sa faca cei care au mai participat deja la asa ceva.
Ar trebui sa se transforme in sa zicem conducator de grup si sa organizeze putin aceasta manifestare.
Poate dai niste sugestii...poate ne ajuta si Doru cu ceva idei.
Concluzia este ca sunt necesare niste propuneri, iar apoi fiecare sa incerce sa participe cu ce stie m ai bine.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

conducerea clubrv in colaborare cu conducerea ficc si organizatorii ar trebui sa faca programul .
si conducere clubrv sa dea indicatii dupa ce a lamurit lucrurile cu ficc.
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, dar cine a hotarat treaba cu aceste costume populare? Nu de altceva dar macar sa stim si noi.... Sau cel mai corect era sa fi fost informati toti doritorii de concediu (ieftin sau scump, dupa caz) de toate aceste obligatii la momentul inscrierii. Ne trezim acum la mai putin de doua luni, ca noi nu avem niciun program stabilit, nicio informare oficiala la cum trebuie sa ne prezentam acolo...
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Am rezervat discutiile pe aceasta tema la Mustang.

Sunt in curs de pregatire tricourile si sepcutele cu inscrisul CLUBRV-RO.
Avem fanioane si stegulete cu insemnele romanesti.
Sunt date in pregatire CD-uri cu muzica autohtona. Se pune problema dreptului de autor pe care o vom rezolva.
Avem lansata pregatirea unui program muzical de calitate.
De la Ministerul Turismului am primit materiale de propaganda vizuala.
Avem promisiunea unui sponsor.
Am anuntat organizatorii de data de 23.06.2010 ca find rezervata Romaniei.
Vom prezenta ROMANIA ca un stat unitar si nu regional.
Costumele populare sunt doar o mostra a regionalismelor in unitatea lor.
Daca reusim sa avem cateva personaje imbracate in costume populare romanesti este foarte bine.
Itinerariul de urmat il vom stabili la Mustang.

Problema nu este numai ruta cat mai ales durata acesteia, timpul fiecaruia fiind diferit.

PS. Gasim undeva, cu titlu de imprumut, un videoproiector?
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

pai eu ce spun ?
de o luna am mai intrebat...
chestia cu potul taranesc si prezentarea tarilor cu port popular este o idee de 50-60 de ani a tampitilor din ficc.
de obicei se prezinta si dansuri ,cintece populare NU de pe cd ! si nu cu sprijinul ministerului. cluburile au diferite formatii ...
mie mi-a atras atentia un fost vicepresedinte de ficc care 16 ani a contribuit la organizarea manifestatiilor,deci mi-a spus sa ne pregatim pentru ca ochii lumii rulotiste este pe noi,suntem o asociatie nou afiliata si se pune accent la prezentarea noilor veniti.
eu sunt doar participant si nu organizator !
eu am port taranesc,si sotia si fica mea transilvan,si cred ca e o mandrie sa porti o asemenea frumusete,mi-am facut pliante,steag,...
daca romanii au cu ce sa se mandreasca este chiar portul taranesc facut cu mana,brodat,etc...este o valoare culturala din pacate neapreciat de majoritate .cu manele nu te poti mandri,dar cu ciocarlia suflat de zamfir da !
nu toata lumea trebuie sa poarte port taranesc ! dar macar 6 8 pesoane care merg in fata.dar nici asa nu se poate ca sa spunem sa mearga altul...
mai vedeti citeva poze,am mai aratat...
http://picasaweb.google.com/luidort.p/D ... rIncomplet#
tel. 0722 509492
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

gasim,am eu...(videoproector)
tel. 0722 509492
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Videoproiector stationar cat si un dvdplayer portabil cu ecran incorporat pot sa aduc eu.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Cred ca cel mai placut mod de a prezenta in culori cit mai atractive Romania la aceasta manifestare ar fi un filmulet cu cele mai importante puncte turistice (eventual compilat Muntenia, Dobrogea, Bucovina, Ardeal si Moldova) si cu traditiile acestor zone, filmulet ce, probabil, poate fi luat de la Ministerul Turismului. Eu am luat citeva pliante de la Primaria din Iasi (f.zgiciti), dar sper sa mai fac rost si de alte materiale. Mai cred ca se pot cumpara de la Corund (unde ne invita dl.Peti),unele chestii din ceramica (farfurii sau canite de dimensiuni mici) sau alte chestii tipic romanesti cu care nu ne vom face de ris si care pot fi oferite drept "suvenir" organizatorilor. Idei sunt multe si putem discuta impreuna care este cea mai buna cale de a face fata acestei manifestari. Numai va rog nu politizati (sa vina consulul sa vorbeasca, sa mai vina nu stiu cine sa cinte). Presedintele si conducerea Clubrv-ului vor duce greul cu intilnirile protocolare iar ceilalti ii vom seconda si sustine fiecare dupa puterile lui.
Bineinteles este n umai o propunere ,ce poate fi sau nu, discutata. Sper sa nu mai fie certuri pe aceasta tema. Propunem toti si votam la Mustang.
In speranta ca nu v-am deranjat cu propunerea mea, va urez o seara excelenta,
Cu stima
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Nu-i rea nici ideea d-lui Peti cu costumele populare dar e mai greu de procurat un costum autentic in ziua de azi. Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

nu este idea mea...este idea celor care au facut acest ficc de 75 de ani...da,niste oameni care zambesc,nu sunt stresati,parca ar fi de pe alta planeta....
tel. 0722 509492
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

tel. 0722 509492
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

popa violeta scrie:Nu-i rea nici ideea d-lui Peti cu costumele populare dar e mai greu de procurat un costum autentic in ziua de azi. Cu stima,
Violeta Popa
D-na Violeta, daca domnul Popa ar fi incantat sa poarte un costum ca cel din fotografie, cred ca s-ar putea procura unul (cu imprumut) pt aceasta excursie. Costumul este un simbol al comunei Rugionoasa (de langa Pascani) este imbaracat de tinerii din acesta comuna in fiecare an de anul nou. Sigur ar atrage privirile tuturor 😉
Fişiere ataşate
costum popular comuna  Ruginoasa.JPG
costum popular comuna Ruginoasa.JPG (68.56 KiB) Vizualizat de 1636 ori
Scrie răspuns