Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Interesant cu slujba in natura, mi se pare chiar deosebit. Nota 10! Apropos, parintele nu vine la Mustang, cred ca ar fi nu doar necesara, mai degraba obligatorie o sfestanie a comunitatii. Oricum daca mai merge pe undeva si putem, am vrea daca accepta, sa venim si noi la o intalnire, si sa participam la ritualul unei slujbe in natura. Doamne ajuta!
Poate ca asa este Gigi insa din cate stiu eu spre deosebire de noi, preotii au in fiecare zi ore de slujba, inchinaciuni etc. Ideea este ca daca tot are un ritual de ce n-am participa si noi, iar despre prezenta la Mustang, ar fi de-al nostru ,si 1 ora cine ar dori poate sa participe, evident fara atei si "liberi cugetatori" :idea: :D Doar o idee! :P
Ca sa nu fiu total off, si chiar cu sinceritate apreciez iesirea, ca de imagini nu mai zic, superbe ...
Ultima oară modificat 04 Mai 2010, 21:09 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Sa inteleg ca parintele este rulotist ? :P
Rulotismul este ceva deosebit ,avem ocazia sa socializam indiferent de profesia avuta :lol:
Acum m-am luminat...ma gandeam, de unde a aparut pe camp sa slujeasca :( ,a doua varianta era ca ati facut o regie ...
Parinte ,chiar daca nu cred in biserica, te salut cu respect ,si abia astept sa ne intalnim la o "impartasanie"cu vin ales :D
In randul rulotistilor sunt multi ...si diferiti ... :P (unii mai credinciosi ,altii mai putin... ),dar cred ca toti cred in DUMNEZEU