Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dar ..............., pentru ca asa este in viata, unii dintre colegii nostri nu si-au indeplintit inadatoririle:
"Nasul", Sandu Toma nu a platit rascumpararea "miresei", Cristi Irimescu.
Relu Buliga ne- a mancat branza ptr ca si-a scos dintii ( a refuzat friptura).
Mircea Strambeanu a lasat damigeana buclucasa acasa.
Liviu Andrei nu a adus borcanul de gogosari, proprietatea familiei Strambeanu.
Mihai Gheorghe a folosit frisca de savarine in alte "scopuri", asadar am ramas fara savarine.
Iar culmea obrazniciei; spre deosebire de altii, la Titel a fost cu FINALIZARE.
Neata , multumim colegilor care au organizat aceasta iesire , a fost iesire (intilnire ) extraordinara , m-am simtit exact ca la 18 ani cand plecam cu prieteni pe ici , colo .Toti colegi au fost oameni cumsecade , oameni care stiu ce inseamna distractia si care stiu ce inseamna natura , astept cu nerabdare urmatoarea iesire . Cu sincere pareri de rau anunt ca nu pot venii la Mustang din mai multe motive personale , dar aste nu inseamna ca nu voi mai iesii cu voi .
Vali ai uitat sa pui pe lista vinul cu floare care din pacate a fost baut , ti-am mai zis eu tie ca floarea aia era pe pahare :P .Mihai sa nu uiti te rog sa pui un link cu filmuletele facute .
Inca odata multumesc colegilor care au avut initiativa sa facem o iesire de 1 Mai .
Multa sanatate si saptamana usoara dupa un weekend greu
NE-AM SIMTIT BINE !Cu atatia oameni cu care ne asemanam nici nu era greu . Felicitari celor care au propus locatia ,EXCELENTA ,si la o distanta mai mult decat acceptabila de Bucuresti.Cateva poze din unghiul nostru :
Fişiere ataşate
ca la o serbare importanta ,drapelul national nu putea lipsi
1.jpg (74.68 KiB) Vizualizat de 3473 ori
unul din participanti la intrunire.........
2.jpg (65.23 KiB) Vizualizat de 3469 ori
..........alti participanti
3.jpg (55.12 KiB) Vizualizat de 3470 ori
am facut cunostinta cu OAMENI !
4.jpg (49.39 KiB) Vizualizat de 3473 ori
Mediul nu a fost deranjat de prezenta noastra
5.jpg (60.94 KiB) Vizualizat de 3472 ori
..iar vremea excelenta ,poate prea CALD dar uni s-au descurcat...
6.jpg (94.45 KiB) Vizualizat de 3470 ori
DUTU DAN
Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)