Italia-atractie pentru copii si adulti

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Liviu Adrian
Membru forum
17

Italia-atractie pentru copii si adulti

Mesaj de Liviu Adrian »

Imediat dupa incheierea anului scolar ne-am propus sa plecam catre Italia, cu vizitarea oraselor Verona si Venetia. Camparea intentionam s-o facem in Lido di Jesolo, la malul marii, de unde sa evadam cu pauze de 1-2 zile catre destinatiile propuse, respectiv pentru copii, parcul de distractii Gardaland, aqua parcul din vecinatate si gradina zoologica, iar pentru sufletele noastre, orasele Verona si Venetia, cu romantismul si romanticii lor. Am fi bucurosi de informatii suplimentare de la cei ce au experienta locurilor respective.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Nelu Predonu

Re: Italia-atractie pentru copii si adulti

Mesaj de Nelu Predonu »

Frumos ce ti-ai propus Liviu.
Cred ca ar fi mai bine daca ai campa in doua locuri diferite, respectiv langa Venetia si langa Verona.
Langa Venetia (doar 7km) ai varianta unui camping ieftin (Rialto - o stea) cu acces foarte rapid in Venetia. La iesirea din camping cumperi bilete de autobuz si in cca. 15 min. esti in Venetia.
Sa nu care cumva sa intri cu masina ta in Venetia, multi au patit-o si s-au trezit fara masina, o salta imediat.
La periferia Veronei ai un camping - Castel San Pietro
http://translate.google.ro/translate?hl ... LL_roRO353
Intelegand ca pleci imediat dupa 15 iunie si daca campezi pana pe 30 Iunie in acest loc, atunci preturile sunt rezonabile.
Daca vei sta la Lido di Jesolo, pana in Verona vei avea de parcurs 350 Km dus-intors. Chiar daca ziua este lunga mi se pare mult prea putin ca sa spui ca ai vizitat Verona.
Daca doresti mai multe detalii, da-mi un telefon.
Scrie răspuns