Noi am fost de 2 ori, in zona care vrei tu, adica Monaco, Cannes, Antibes sunt cateva campinguri, dar eu nu stiu nici unul care sa fie pe plaja. Preturile sunt destul de mari, depinde de perioada in care mergi, anul trecut am stat intr-un camping intre Nice si Antibes, foarte frumos, cu apa pentru fiecare loc, curent, piscina, etc.., dar am platit in Luna August 42 euro/zi pentru 2 adulti si un copi de 9 ani. In campingul de la Agay ( Soleil) am stat acum 2 ani si pot spune ca e super, chiar pe plaja, foarte curat si 27 euro/ zi pentru 3 adulti si un copil. Marea problema cu acest camping este faptul ca e foarte mic, maxim 30 de locuri si nu se fac rezervari, anul trecut am vrut sa mergem, dar nu a fost chip sa obtinem locuri ( am sunat cred ca de 3,4 ori, August). Dar mai vorbim la Mustang.
In campingul de La Nice-Antibes, cu toate ca aveam legitimatie FICC, nu au vrut sa dea discount ( era camping ACSI).
Plajele, e belea, foarte putin nisip ( ici si colo), dupa cate stiu eu tot ce inseamna nisip pe coasta de azur este adus din mare, de asta ne-a placut campingul de la Agay, ca era pe plaja cu nisip. La Nice iti rupeai piciorele (pietris de rau cat oul de porumbel), dar era si nisip si lume puhoi in locurile ale.
Primul an am fost si noi in aceeasi perioada in care mergeti si voi, e mult mai lejer.
Aici ai cateva poze cu campingul de care vorbes si se vad si poze cu plaja, sa nu ratati aquaparcul de la Antibes.
http://picasaweb.google.com/henrietta2000/20090823Nice#