Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Irina asa este ,dar cu parere de rau nu putem veni :(
Fratele meu mi-a facut o surpriza ,trei zile la Nisipuri in Bulgaria :P
Cinste, ca a luat nepotul permisul de conducere :D
Distractie placuta tuturor colegilor (o sarut pe bot pe RAIA ) :lol:
Salutare , aseara am reusit sa repar frigiderul asa ca am scapat sa mai pun mancarea pe la colegii. Maine la ora 12.00 plec ,traseul va fii urmatorul : plecare din Dr taberei iesire pe Domnesti , sos de centura pana la pod la iesirea spre Alexandria , in jurul oreleor 12.00 ar trebui sa ma intilnesc cu Vali Dumitru si cu Ionut Bratulescu asa am vorbit la telefon acum vom vedea cum ne vom intilnii , daca nu merg mai departe si cand ajung in zona il sun pe primul coleg care va fii acolo si anume Mihai care sper ca ma va dirija spre locul de campare . Disearamai fac ultime retusuri la rulota , spalat , curatat ce mai este curatat si o trag din locul unde este parcata pentru a putea sa o cuplez maine (pe locul unde este parcata sa lasat pamantul si au intrat rotile bine de tot) .
Cateva repere si nu veti rata soseaua la stanga in satul Stalpu de pe DN6. :D
Fişiere ataşate
la iesire din Gorneni (inainte de Stalpu) este primul pod peste Ilovat si urmeaza inca unul identic peste Neajlov
DSCN2118 [640x480].JPG (77.01 KiB) Vizualizat de 2717 ori
dupa ce ati trecut si podul peste Neajlov, la aproximativ 1 km dupa indicatorul de intrare in Stalpu, pe partea stanga este indicatorul din imagine si...dupa el...
DSCN0918_585 [640x480].JPG (62.96 KiB) Vizualizat de 2718 ori
dupa cativa km intrati in Iepuresti, mergeti numai inainte pana la iesire ( o portiune de sosea cam proasta cateva sute de metri) vedeti bifurcatia din imagine si mergeti pe drumul din stanga, va uitati in diagonala si ne vedeti
DSCN0920_587 [640x480].JPG (49.31 KiB) Vizualizat de 2717 ori