Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Chiar daca este cam tarziu, eu incerc sa anunt pe cei din preajma Brasovului (si nu numai) ca vom fi doua echipaje care vom campa off camping in zona Plaiul Foii de langa Zarnesti.
Oricine este bine venit.
Pentru cei care nu au generator, asigur energie electrica 220V in limita a 2,6Kw
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
In final a fost superb. Am campat mai sus de Plaul Foii inca vreo 2Km unde am gasit o poienita usor accesibila langa apa. La rasarit vedeam Piatra Craiului in toata spelndoarea ei in ciripit de pasarele, acompaniate de tumultul paraului de munte.
Am fost trei echipaje, noi familia SIta si inca o familie pe care i-am "pescuit" din zona, care inca nu sunt membrii ai forumului sau clubului, dar care au achizitionat rulota de curand (Eriba Hymer din 2000) de la cineva de pe forum. Spun asta, caci rulota avea insemnele (autocolantul) forumului. Pe moment las in anonimat familia cu pricina (oameni cu mult bun simt) si poate se vor prezenta singuri cand se vor inscrie.
Drumul de la Zarnesti pana la locatie este execrabil, drum forestier cu multe gropi si denivelari adanci. Am avut nevoie de aproape 1 ora ca sa parcurgem cei 15Km si zic eu ca numai pentru sfarsit de saptamana nu merita efortul. Dar in schimb nu am fost deranjati de nimeni, nici chiar de ursul din zona.
Am facut drumetii si ne-am reincaract bateriile pana la o noua iesire. Parintele SIta ne-a delectat sambata si duminica, cu slujba de dimineata, tinuta in aer liber cu tot ritualul de rigoare.
Pentru exemplificarea celor relatate, va postez o fotografie, care zic eu, in ansamblul ei spune totul.
Daca mai face interes, sunt inca multe fotografii cu instantanee din acest sfarsit de saptamana deosebit.
Fişiere ataşate
Poiana minunilor
Pl-foii-1Mai079a.jpg (44.76 KiB) Vizualizat de 2525 ori
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
Radu poza e superba, mai posteaza ce mai ai , nu le tine ascunse e pacat :D
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Ok. Hai sa vedem ceva fotografii.
Sa o luam cu inceputul si anume cu slujba de sambata dimineata tinuta adhoc de parintele Sita. El spunea ca la fiecare inceput de luna, se tine o slujba indiferent in ce zi de saptamana cade.
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570