Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am uitat sa spun ca in Iepuresti "avem relatii" la socrii mei, putem lua apa de la fantana 30m adancime la manivela , calcaroasa! La vecini ne descurcam , apa la 100m care se scoate cu pompa electrica dar potabila. Hai ca vedem," mai soatem din maneca" :D
N-am explicat corect si cer scuze. Apa este la 30 m calcaroasa si se depune pe galeata. Oamenii au baut-o zeci, sute de ani, eu n-as incerca.Eu nu sunt un pretentios, dar n-as folosi apa in recipientul cu pompa. Poate ca intr-o galeata as putea spala o minge sau..., picioarele! :D
Pana la urma ramane Iepuresti sau Calugareni?
Daca ramane Calugareni (ala spre Giurgiu), venim si noi in vizita, probabil sambata, chiar pe 1 mai.
Ne primiti?
Fam. Brotea
Ramane Iepuresti (pe DN6) si nu este deloc departe de Calugareni (pe DN5).
Bineinteles ca sunteti bineveniti, mai ales ca va asteapta si Cristi Bucataru :lol:
Frumoasa organizare.
Va doresc distractie MAXIMA.
Sigur ajungeam si noi ,dar din pacate am ramas fara carnet ptr.o luna..
Sper sa trecem si noi duminica pe la pranz sa ciocnim o bere impreuna.
skoda octavia combi 4x4 si adria 502
radu @ cristiana----mely si deny
tlf.0723547026
Se pare ca o sa venim si noi de sambata dimineata ora 10.
Astept o mana de ajutor la montarea cortului :P sau macar cateva scaune, doua le ofer eu :D Taxa de participare este de o doza de bere, de preferinta, oricare :D Prieteni stiu de ce ! Sa ne vedem sanatosi !