Re: 1 Mai Imprejurul Bucurestiului

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Salut Cristi ! :D Glumeam cu ora 13 :D ....ideea e ca vreau sa ajung vineri cat mai devreme...sper eu ca pana-n ora 12 . Cu apa ptr .spalat.....gasim noi o "garla" si eu am sa arunc vreo doua pastile de cloramina in bidoane, sa mai moara "virusii",cel putin asa sper :?
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut , garla este chiar linga noi ,pe linga apa pe care iei pentru spalat pregateste si sculele de peste . Eu plec vineri pe la 12,00 la 13,30 cred ca am cortul pus deja ,apa de baut iau de acasa pentru spalat cred ca fac undrum in sat sa iau curata ca daca bagi apa de balta in instalatie greu mai scoti mirosul si gustul de balta ..

Sa ne vedem cu bine
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Multumim de sfat :D ...deci trebuie sa l-om apa dupa noi .Unditile le-am pregatit....acum ascut carligele :lol:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Asa, incepem sa ne gandim cu placere la o vedere, revedere langa Bucuresti. Mai intai sunt bucuros si felicit micutul temerar participant, dar mai ales pe parinti, fam Rusu pentru reusita lor, pentru dorinta de a iesi cu rulotistii din primele zile de viata ale micutului. Din cate stiu joi a nascut sotia lui Bogdan, pe care o felicitam. :D
Cred ca toti au inteles cam pe unde se afla locatia noastra, vremea se anunta buna si fac urmatoarele precizari:
- apa din Iepuresti este calcaroasa,( in recipientul de apa se depune calcar vizibil) astfel incat sugerez ca sa plecam cu apa de acasa. Pentru cei care locuiesc la bloc este greu sa care 100l de apa asa ca ma gandesc sa opreasca pe traseu la benzinarii.
- apa din Neajlov chiar daca s-a limpezit dupa ploi n-o recomand ca apa menajera.
- pentru impatimitii de pescuit pe harta exista marcat un magazin de scule si momeli
- tot pe traseu se afla marcat si magazinul de peste proaspat
- pentru cei cu sportul exista cateva sute de terenuri, doar materialul sportiv sa-l aveti
- sigur ca vom face gratar si foc de tabara astfel incat este bine sa avem fiecare lemne, altfel vom alerga prin padure dupa uscaturi.
- am spus la inceput si repet si acum, ca mi se pare mai placut sa nu ne preocupe organizarea timpului intr-un anume fel. Program de voie tuturor, cu cine vor, cat si cum vor si mai ales daca cineva simte cam ce-ar trebui sa se intample, s-o faca nestingherit." Ad-hoc" propun sa fie conceptul intalnirii noastre. :D
http://www.accuweather.com/world-foreca ... I&metric=1
http://maps.google.com/maps/ms?vps=5&js ... 9d129e9183
Oricum mai vorbim, sa ne vedem sanatosi!
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Pana la urma va veni cineva de joi ???... daca da ,am fi si noi amatori :D Parca n-as vrea sa stau singur pe acolo...nu de alta dar o sa prind tot.... pestele :lol:
Bogdan Rusu
Membru forum
16

Mesaj de Bogdan Rusu »

Multumesc pentru urari. O mica observatie (fara suparare): Fetita mea s-a nascut pe 8 martie. A vrut sa fie cadoul pentru Betty. Abia astept sa ne vedem.
Citroen C-Crosser + Dethleffs 560 SK 1996
0768.682.885
Mihai Gheorghe

Asta este, pot fi suparat doar ca nu mai am unul mic, sunt dulci, dulci micutii. Eu cer scuze, am facut confuzie, stiam ceva dar nu bine. :oops: Acum stiu ca Daniel Mihai urma sa fie, sau este chiar de joi tatic, felicitari si lui. :D Oricum asteptam sa ne vedem, mai ales ca suntem langa casa.
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Bratulescu Ionut scrie:Pana la urma va veni cineva de joi ???... daca da ,am fi si noi amatori :D Parca n-as vrea sa stau singur pe acolo...nu de alta dar o sa prind tot.... pestele :lol:
Si noi vrem sa venim de joi la pranz dar... nu e nimic sigur deocamdata. Serviciul e de vina...Daca nu am treaba venim si noi de joi. Pestele vi-l las voua sa-l prindeti , pentru ca ...nu e pasare ca porcu...pe gratar.
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Mihai Gheorghe

Pentru ca Bogdan stie locul unde vom avea tabara, este de preferat ca cei care vor veni de joi sa comunice cu el. Sigur ca..."floricele pe campii si rulote mai pot fi"... dispersate, ca loc este. :D Sigur ca glumesc, dar este bine sa ne campam intr-o zona toti, evident fara sa ne aglomeram. Am uitat sa spun ca este loc, si sunt "piste", pentru plimbari cu biciclete, ATV-uri, si culmea, chiar cu pasul.., si cu pulsul... 😉 :D Eu care vreau sa trec la o categorie mai mica, ( de la 100 de cand nu fumez) provoc temerarii la plimbari si alergari fara sa tinnem cont de varsta..., sa vedem, sa vedem! :D
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Au primit copiii de la Mos Craciun un set pt. concurs de alergare in saci.Pus deja in bagaj.Mai adaugam zmeul (si dupa ala e alergare mare)si un elicopter teleghidat.Deja am obosit....
Irina, Mircea,piticii si Raya
Anghel Cristian

Mesaj de Anghel Cristian »

Acum 2 ore m-am intors din recunoastere.Vis a vis de locul de campare am ochit un put "functionabil " .Nu am probat calitatea apei,dar la prima vedere cred ca poate fi folosita pt. menaj.Inca o data va anunt ca nu am luat probe.Oricum sunt si vreo 2-3 curti de unde ne putem alimenta cu apa.........Sa ne vedem cu bine!
Mihai Gheorghe

Asa este Cristian, exista un tub sub care este apa, nu m-a convins ca ar fi si buna. Cred ca putem considera back-up pentru toaleta, zic! :D
Încuiat