Bolboci -Pestera

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Re: bolboci -pestera

Mesaj de Florin Tutunaru »

Am si eu o intrebare...se poate ajunge cu un opel astra G diesel si cu melcul la pestera? Eu am facut traseul acela de cateva ori cu plecare din Moroieni dar pe jos(mars cu serviciul) :evil: si mi s-a parut extrem de greu pt o masina . Ce sa mai zic si de rulota. Dara aveti cumva informnatii mai multe ...as vrea sa merg acolo cu melcul...aer mai curat ca acolo nu stiu in alta parte....
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
tudor satnoianu
Membru forum
16
Oras: Braila
Data nasterii: 20 Mar 1972

Mesaj de tudor satnoianu »

Eu am venit pe 4 august de acolo .Privelistea este intr-adevar nemaipomenită.Am fost fara rulotă pentru ca am avut cazarea asigurata la Bolboci.Cu rulota se poate merge dacă ai putin sânge .Sunt vreo câteva probleme pe drum .Prima ar fi la iesire din Moroieni către sanatoriu din cauza unor alunecari de teren drumul are ca două valuri destul de urâte .Cu camperul se poate trece dar cu o rulota mai joasă... Mai este o portiune cu vreo câteva serpentine destul de abrupte după ce se trece de sanatoriu si începe drumul de piatră unde iarăsi cu camperul se poate merge dar cu o rulotă mai grea si cu o masină cu tractiune numai pe fată e cam greu .În rest nu ar fi probleme dacă ai răbdare si vrei să faci un concediu frumos.
LR FREELANDER+BMW X5+ABY AWARD MORNINGSTAR
marian tudu
Membru forum
16

Mesaj de marian tudu »

Buna seara ,

Eu am ajuns cu rulota acolo . La vremea aceea trageam rulota cu o nubira II motor de 1.6 benzina. si am urcat bine.
Marius Dutu
Bucuresti Renault Megane + kip 0722364082
IustinM
Membru forum
15

Mesaj de IustinM »

Pana la urma a ajuns cineva cu rulota pa Padina
Gabi Popa
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Popa »

Afirimi sau intrebi?
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Eu de 5 ori :roll:
IustinM
Membru forum
15

Mesaj de IustinM »

Era intrebare. Am uitat de "?". Am vazut ca aveti un bus. Ma intereseaza daca a ajuns cineva cu rulota tractata. La Padina nu la Bolboci!
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Anul trecut am gasit rulota din Galati acolo.
marian tudu
Membru forum
16

Mesaj de marian tudu »

Buna ziua,

Eu am ajuns cu rulota pana la Zanoaga (jos la baraj) cu rulota, odata m-am intors era dupa ploaie si aveam nubira la vremea aceea. Insa am fost pe 28 mai sa vad cum este drumul, am ajuns pana la sanatoriu deoarece a inceput o ploaie puternica si concluzia mea personala este ca nnu am sa ajung cu rulota acolo drumul fiind rupt :( . Asta in cazul rulotei. Daca vrei sa o rupi incumeta-te. :lol:
Marius Dutu
mircea floricel
Membru forum
15

Mesaj de mircea floricel »

"de Rusalii mi-am facut curaj si am urcat cu loganul diesel 70cp si cu rulota hobby de 850 kg la bolboci. toate frumoase pana am intrat pe drumul forestier din moroeni spre bolboci. pana acolo am atins asfaltul de cateva ori cu "pintenul" de sub amortizor acolo unde am intalnit gropi mai mari, depinde cum ataci gropile...dar pr drumul forestier jale mare. garda la sol putin mai joasa pe fata rulotei a facut sa ating mai tot drumul dar nu s-a avariat nimic. chiar am ramas suspendat cu partea din fata a rulotei intr-o groapa, nu prea mare, dar pt ca am rulat incet m-a pacalit. multumesc pe aceasta cale celor doua masini intalnite pe drum, care m-au ajutat sa ies din blocaj.
la urcare loganul s-a comportat dpdv tehnic excelent, nu am avut smuciturile de care pomeniti, decat situatiile in care greutatea apasa pe carligul loganului si indirect il simtem si eu la volan, cu toate ca am echilibrat rulota cu bagajele aferente. http://picasaweb.google.com/mircea.flor ... otaPicasa# gasiti foto cu eticheta carligului! dupa ce am iesit din groapa am "forjat-o" de frica sa nu raman din nou suspendat si raspunsul rulotei a fost pe masura dar nicio reactie anormala, smucituri sau infranari inexplicabile.
la coborare am observat doar tangajul obisnuit pe directia de mers, deci inainte-inapoi, sau apsat pe carlig si ridicat ...nimic anormal.
cam atat, eu nu am nicio explicatie la problema dvs dar sper ca experienta mea sa va ajute intr-un fel.
multumesc inca odata celor care m-au ajutat in acea noapte!"

am facut doar copy - paste pentru a raspunde mai repede. Concluzia mea este ca drumul asa cum l-am gasit eu este satisfacator in masura in care mergeti cu atentie si atacati gropile corect, sa nu ramaneti suspendat, asa cum am patit eu. si daca eu am tras cu loganul...! am urcat pana la bolboci si nu am continuat dar toti m-au asigurat ca drumul este mult mai usor. vremea in schimb, cred ca din cauza depresiunii, a fost mai tot timpul ploioasa. insa sigur gasiti Liniste.
daca mai ai intrebari, cu placere.
Mircea Floricel
Logan 1,5 DCI + Hobby 420 Classic
Bucuresti 13 Septembrie
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Felicitari,ai dreptate totul e sa stii cum sa abordezi denivelarile ,,,si un mic secret ,chiar daca pe mijloc daca ploua e un pic mai namolos ,e mai tare decat pe laterale,mai ales daca aveti ca mine peste 3 tone.
marian tudu
Membru forum
16

Mesaj de marian tudu »

Buna ziua,

Domnule Floricel daca la mine va referiti eu nnu am avut nici o smucitura si sunt convins ca as putea ajunge acolo(tinand cont ca am un 4X4) dar am fost doar cu masina si cu riscul de a ma repeta va spun ca drumul este rupt. In concluzie am zis ca nu ajung acolo deoarece nu vreau "sa rup rulota " si aici vreau sa spun la mobilier interior , desprinderi etc.
Marius Dutu
Scrie răspuns