bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
"Doamna Popescu se decide sa-i fie pictat portretul de un pictor renumit.
Ajunsa fata in fata cu pictorul, ii spune
-Vreau sa ma pictezi in tablou cu cercei cu diamante de 3
carate, un colier cu un diamant imens agatat de el, bratari
stralucitoare din aur si smarald la maini, si o brosa frumoasa cu
rubine la piept!
-Dar doamna, zice pictorul contrariat, dvs nu purtati nici
una dintre aceste giuvaeruri!
-Stiu, zice dna Popescu, dar sanatatea mea este foarte
precara, iar sotul meu ma inseala cu secretara sa. Cand voi
muri, sunt sigura ca ei se vor casatori, si vreau ca tarfa
aia sa innebuneasca cautand dupa aceste bijuterii! "
Ajung doi someri din Budapesta in Bucuresti...
Fără nici un ban, foame mare, ce se gandeste unul:
- Hai sa ne despartim si sa cersim, iar la sfarsitul zilei ne intalnim sa vedem cat a strâns fiecare...
Zis si facut! Se despart ei, pleaca fiecare unde crede de cuviinta. Pe înserat se intalnesc, dupa cum au stabilit. -Tu cat ai strans?
-10 lei...
Si cum ai facut?
-Am fost într-un parc si am scris pe un carton:
NU AM SERVICI, AM 3 COPII DE CRESCUT, VA ROG SA MA AJUTATI!
Dar tu cat ai strans?
-7.658 de lei
-Iooy!!! Istenem!
Dar cum ai facut?
- Am scris pe un carton:
SUNT UNGUR! IMI LIPSESTE 1 LEU SA MA INTORC ÃŽN UNGARIA
@klinutzu Am arhivat mesajele cu discutiile pro si contra
Scuze ca postez aici, dar nu pot trata altfel acest mesaj primit de la un prieten:
Mihai Gheorghe scrie:Chiar asa, nt,nt, nt, chiar trebuie facut ceva cu tine. Aici sunt oameni optimisti dornici de a trai frumos,si cand apare cate un negativist parerea mea este ca trebuie trimis la psiholog sau dupa caz la psihiatru. Daca la varsta ta ai asemenea sumbre aprecieri atunci vei ingrosa randurile celor care se tot arunca de pe blocuri. Dupa umila ma parere cred ca un remediu ar fi sa-ti cumperi rulota, sa-ti faci ceva prieteni, (nu doar virtuali)si sa iesi din casa,inclusiv cu bicicleta, eventual cu sotia daca o mai ai, sa mai iesi din casa pentru ca ai mintea clocita. :idea: :!:
TOYOTA RAV4 + ce va urma
" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
Un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex. Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de "fssss-pac" pe care il facea. Ghidul explica:
- Acel fasait este cauciucul pe care-l injecteaza, iar "pac"-ul este dat de intepatura care i se face in varf.
Ceva mai incolo intra in sectia de produs prezervative. Un zgomot infernal si aici:
"fsss-fsss-fsss- pac".
Intrigat, omul nostru intreaba: - Bine-bine, am inteles de ce face "fsss", dar de ce se mai aude si "pac"?
- Normal , aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane; la al patrulea prezervativ ii trage o gaura.
- Asta-i buna! Dati gauri la prezervative?
- Da! Face bine la afacerea cu biberoane!
TOYOTA RAV4 + ce va urma
" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
Un tigan statea in penultima banca. Inspectorii se aseaza in spatele lui, in ultima banca. Profesoara pune intrebari, tiganul tot cu mana pe sus. Intr-un sfarsit, il pune si pe el sa raspunda.
- I-a raspunde si tu Praleo!
- Doamna, sa mor io ce picioare si tate misto haveti!
- Nesimtitule, cum iti permiti? Ai nota 2 si iesi afara magarule!
In timp ce se ridica din banca, Pralea se intoarce la inspectori:
- Ba, astia cu inspectia, nu mai soptiti minca-v-as, daca nu stiti!
Un vanator s-a dus la vanatoare in padure si fara sa-si de-a seama l-a prins noaptea si s-a ratacit. Batea vantul, era frig si ploua iar el, disperat, mergea ca sa se incalzeasca, fara sa mai stie unde se afla.
Intr-un tarziu vede undeva o lumina si tot mergand catre ea ajunge la un canton silvic.
Bate la usa si apare padurarul:
- Te-ai ratacit - spune omul si il pofteste in casa. Este tarziu, ramai aici pana dimineata cand iti arat drumul. Pana atunci stai la masa cu noi, dar avem numai mamaliga cu branza. Vanatorul era obosit si flamand, pentru ca mersese toata ziua fara sa manance.
Dupa ce mananca o vreme, intreaba:
- Padurarule, pot sa mai iau un pic de mamaliga? Uite, mi-a ramas un pic de branza...
Nu trece mult si intreaba din nou:
- Padurarule, pot sa mai iau un pic de branza? Uite ca mi-a mai ramas mamaliga...
Dupa ce se repeta actiunea cu mamaliga cu branza de mai multe ori, adorm toti in singura camera unde era cald, padurarul cu nevasta in pat si vanatorul pe o saltea pe jos.
Dupa miezul noptii se aude urletul unei haite de lupi. Padurarul sare din pat ca ars, se imbraca repede si dispare in noapte. In urma lui ramane o liniste apasatoare.
Dupa un timp, vanatorul intreaba in intuneric:
- Oare sta mult?
- Sta mult, ii raspunde femeia in soapta.
- Oare nu ma prinde? intreaba din nou vanatorul.
- Nu te prinde mai omule, ca pana iese el in calea lupilor, la capatul paraului, poate sa treaca toata noaptea.
- Zici ca nu ma prinde...
- Nu te prinde, fii sigur de asta. Hai, curaj!
- Atunci, spune vanatorul, ma duc sa mai iau un pic de mamaliga cu branza!
Je m'appelle Vasile Mure
Je veni de la padure
Je gasi nevasta-n pat
Se randez cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu'
Mon amie sarise gardu'
Il tombeau dans la urzici
Sur son c*r numai basici!!
O blonda, in tren, fata in fata cu un cioban care la un moment dat a inceput sa rada din senin.
Blonda isi spune ca poate nu e sanatos la cap. Dupa putin timp ciocanul rade din nou, de data aceasta un pic mai cu pofta.
Blonda: Radeti cumva de mine?
Ciobanul: O, nu, vai de mine, se poate? Imi spun bancuri in gand.
Blonda se mira si isi vede in continuare de ale ei. Dupa putin timp ciobanul rade din nou, de data asta in hohote.
Blonda: D-le, dumneata razi de mine?
Ciobanul: Nu,acum mi-am spus un banc pe care nu il stiam.
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445