Despre hobby-urile rulotistilor!!!

topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
McChrysT

Despre hobby-urile rulotistilor!!!

Mesaj de McChrysT »

Imi permit sa deschid acest subiect... gandindu-ma ca poate deveni placut daca exista deschidere spre comunicare si implicare. Poate asa reusim sa ne cunostem si mai bine...

Deci, ce hobby-uri aveti? Ce va place sa faceti in timpul liber? Ce va pasioneaza?
Eu de exemplu sunt Berbec si zodia asta mi-a dat o gramada de hobby-uri fara ca macar sa-mi ceara parerea!

:oops:

Nici nu stiu cu ce sa incep... este cineva din acest club columbofil? Ei bine, eu cresc porumbei... Am sa incerc sa atasez cateva poze cu ei, dar nu stiu daca voi reusi...

:roll:

Nu plecati... revin!

Imagine

Am reusit!!! 8)

Imagine
Ultima oară modificat 23 Ian 2007, 19:20 de către McChrysT, modificat de 2 ori în total.
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Abia astept sa citesc replica lui Sergiu,ca pe mine m-ai dat jos de pe scaun!
De ras!!!
Pentru iconite,cand scrii mesajul fa clic direct pe iconita (din stanga locului de scriere al mesajelor) pe care vrei sa o inserezi in locul din text unde-i vine randul :idea:
mig03
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

:D :D :D :D pe ti.....ar fi o idee!!! Dar nu am acvariu. :( Daca asi avea cred ca asi incerca ....momeli!!! :D :D :D Acum doi ani pe vara,in concediu in Grecia am prins o groaza de pesti de astia de acvariu!!! Portocalii,argintii,cu dungi albastre,etc. I-am mancat.Foarte buni!!! :D :D
Lasa ca e bun topicul asta!
Uite eu spun al doilea.Inainte aveam un singur hobby.Pescuitul.Acum am doua.Pescuitul cu rulota!!! :D :D :D
Sa va spun ceva povesti despre primul meu hobby???!!! :D :D :D
rulotistul cel istet

Mesaj de rulotistul cel istet »

Mai bine spune de al doilea! :D
McChrysT

Mesaj de McChrysT »

Pai... nici macar nu stiu daca sunt buni la gust sau nu... ptr ca nu am mancat nici o data porumbei. Si este si cam scump.. nu stiu cine si-ar permite sa dea 1.000.000 ROL pe o pereche de porumbei, cu care nu se satura nici pe o masea. Ce am eu sunt de rasa si deci scumpi. Si mai micuti ca statura.
Cei care se mananca sunt porumbei de Salonta, sau rase asemanatoare care sunt mari, aproape cat o gainusa pitica sau cum se spune, gainusa americana.

Imagine

Cat despre rulota, ea ptr mine nu este un hobby in sine, ci se leaga de alta pasiune a mea. Muntii si natura! Imi place f mult sa merg in natura, in special in zone muntoase. Doar ca sa tragi la un motel sau hotel, nu e tocmai ca in natura. Asa, cu rulota poti campa in mijlocul unei poienite, fara sa te lovesti cu privirea de betoane, constructii si alte vestigii ale civilizatiei industriale!
Si mie imi place pescuitul, dar nu am permis... am fost cu prieteni care au permis, de cele mai multe ori la Cincis. :D
McChrysT

Mesaj de McChrysT »

Ipeti, ma bucur ca glumeai... nu de alta, dar deja te compatimeam gandindu-ma ca o sa cumperi un porumbel-doi ca sa-i gatesti... Si daca nu te duci cu un cunoscator care sa aleaga ce trebuie, poti pati ce am patit eu acum cativa ani, cand mi-a venit pofta sa fac cinste cu iepuri la tava de ziua mea... 😉 Am cumparat 2 asa dupa ochi si cand am ajuns in bloc, cineva care se pricepea mi-a demonstrat ca inca nu sunt pregatiti de taiat (doar blana era de ei, in rest erau ca doi pisicuti). Asa ca am ajuns sa-i "cresc" un an.. primele 2 saptamani pe balcon - pana s-a inputit balconul - apoi i-am dus la servici, in curte. In fiecare zi culegeam buruieni ptr ei, iar iarna le cumparam varza si alte cele... Ca sa nu mai spun dupa un an cat am umblat dupa cineva care sa mi-i taie... 😢
Ei vezi ca mai ai hobby-uri si altele in afara de rulota si sintemul ei de gaz? Vad ca ai caini... Ce rasa? Si eu mi-as dori, dar jumatatea mea nu vrea caine pana nu ne mutam la casa.. Iar mutatul asta e un vis mai indepartat decat rulota... :roll: Sau stai ca mi-a venit o idee! O sa-l tin in rulota dupa ce mi-o iau!!! Si rulota jos la scara blocului. :P

Imagine

Asta e rasa care-mi place mie!
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Cu acvaristica pot sa zic ca ma descurc....
Imagine
Imagine
Imagine

Porumbei nu am,dar am un perus :).
Imagine
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Mai bine intitulam topicul....pet-ul meu! Va pun fioroasa mea!
Imagine
Imagine
Numai buna ptr pestii si papagalul lui Sorin,nu??? :D :D :D
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

mai parpa piteste-ti fiorosul ca vine peeericulosuul PASAAAAAA!!! :D :D :D
Imagine
VEZI CE-I STICLESC OCHII DUPA EL ? :lol: :lol: :lol:
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

@bebe vecinul meu are un AMSTAFF. Si nu intra la mine!!! :D :D :D A incercat oadata!!! :D :D :D
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

mai parpa ai speriat si un amstaf ? :lol: :lol: :lol: sau de pisica nu intra? :lol: :lol: :lol:
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Scrie răspuns