Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am petrecut sarbatorile de Paste impreuna cu cativa prieteni noi rulotisti la Cetateni-Arges, pe malul Dambovitei.
De Paste, am facut o mica plimbare (16km) nu pe jos ci cu masinile, pe Valea Badenilor pana la Cabana Fagetel.
Pacat de aceasta cabana, ai carei proprietari in loc sa investeasca bani pentru modernizare, vor sa o vanda pe 30.000Euro.
Dar nu Cabana ne-a incantat ci oamenii intalniti acolo, cabanierii Costel si Mariana, care in urma discutiilor pe care le-am avut au hotarat ca in primavara asta sa devina si ei rulotisti.
Chiar mai mult, Costel s-a aratat interesat sa amenajeze un teren de 8000mp pe care il are pe malul raului, pentru un loc de campare pentru rulote.
In zona mai exista doua locuri frumos amenajate de Romsilva, unde se poate campa doar cu acceptul lor, dar si o multime de alte locuri ”salbatice ”
Fişiere ataşate
Popasul Romsilva (altul decat cel prezentat in topicul Stoenesti-Arges)
IMG_0373 [%P].JPG (93.01 KiB) Vizualizat de 2545 ori
Terenul cabanierului Costel, posibila locatie de campare pentru rulote
IMG_0378 [%P] [%P].JPG (71.22 KiB) Vizualizat de 2544 ori
Cabana Fagetel
IMG_0369 [%P] [%P].JPG (73.42 KiB) Vizualizat de 2545 ori
Sa ne traiti si imagini sa ne trintiti ,ca de cind nu v-am vazut multa vreme a trecut (am mincat multe oua si am devenit si poet)mai vrem imagini cu rulote si cu cei noi veniti in rindul nostru .va sarutam Cristi si Zenaida :shock: :shock:
Voi incerca sa-l sun pe cabanier . O vreme a fost "plecat" asa ca nu am vorbit cu el.
Drumul de la Bucuresti-Racari-Targoviste pana la Malul cu flori este foarte bun. Urmeaza vreo 20 de Km cu ceva gropi , dupa care se merge pe un drum forestier (ingrijit din cate stiu eu de asta toamna) inca vreo 5 Km.
Mai incolo, cand inverzeste padurea o sa va invit la flori de salcam la Cetateni si de acolo putem vizita si Valea Badenilor.