Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mesajde radu chirvasiu pe 19 Apr 2010, 00:08
Buna idee.
Am si eu o propunere pentru rulotistii care sunt pasionati si de pescuit: 1 MAI la balta ILFOVENI - spre Targoviste. Este un loc potrivit pentru a merge cu rulota. Are mult spatiu fara inclinatie pe malul lacului. Cred ca s-ar putea face rost si de curent. Se poate pescui si noaptea. Pe forumuri se prezinta bine. Eu doar am trecut prin zona anul trecut si mi-a placut locatia.
radu chirvasiu
Radu. am rugamintea sa intri in Panoul utilizatorului - Profil si sa-ti completezi l0ocatia !
Fir intins la Ilfoveni ! :D
vino cu mai multe detalii .ce este acolo? este cumva balta privata de la ilfoveni? daca nu , unde anume este localizat, este apa ? (macar menajera ) citi km sunt pina acolo? cite rulote au loc? vin si grataragi in locu ala? mai povestestene putin despre loc .eventual pune poze daca ai.