Intilnire de Sfintele Pasti la M-rea Neamt

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Relu Buliga
Membru forum
18

Re: Intilnire de Sfintele Pasti la M-rea Neamt

Mesaj de Relu Buliga »

Bag seama ca a fost socoteala mare.
FELICITARILE MELE SINCERE TUTUROR
Tel:0744649371;0788649371
Pardos Sebastian
Membru forum
16
Oras: bacau
Data nasterii: 28 Feb 1972

Mesaj de Pardos Sebastian »

revin
Fişiere ataşate
DSC03168 [640x480].JPG
DSC03168 [640x480].JPG (88.7 KiB) Vizualizat de 3969 ori
DSC03167 [640x480].JPG
DSC03167 [640x480].JPG (76.77 KiB) Vizualizat de 3969 ori
DSC03152 [640x480].JPG
DSC03152 [640x480].JPG (55.8 KiB) Vizualizat de 3967 ori
land rover freelander +kip solar line 420; 0741051152
Pardos Sebastian
Membru forum
16
Oras: bacau
Data nasterii: 28 Feb 1972

Mesaj de Pardos Sebastian »

ultima
land rover freelander +kip solar line 420; 0741051152
Irina Strimbeanu
Membru forum
16

Mesaj de Irina Strimbeanu »

Deci....am luat 51 de capuse ( atat Raya cat si noi)- dar le-am inlaturat,n-am avut curent in ultima seara dar am avut prieteni,lanterne si focul de tabara,am avut tombola si culmea...am castigat cadoul licitat de mine..hi,hi,hi :D ,am avut si ploaie dar numai ca sa ne bucuram de cerul ultra senin de la miezul noptii.
In concluzie,daca am putea privi cu totii partea plina a paharului (de vin...din damigeana buclucasa :lol: )toate iesirile ar fi excelente.
Multumim organizatorilor pentru efortul depus.
Irina, Mircea,piticii si Raya
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Asa va vrem "Strambenilor", optimisti ! :lol:
La Mustang sa nu uitati acasa "damigeana buclucasa" :lol:
Orice problema are o rezolvare practica
nicu preda
Membru forum
16

Mesaj de nicu preda »

Buna seara
Acum cand m-am intors de la serviciu si am citit toate mesajele atasate pe forum inteleg ca unii dintre noi au fost cu adevarat nemultumiti cu privire la modul cum a decurs aceasta iesire .
Eu personal consider ca toate aceste neajunsuri nu s-au datorat in general organizatorilor si cand spun acest lucru ma refer la mine , prietenul nostru Radu Andron si D.nul Ungureanu administratorul pensiunii.
Consider ca mai multa toleranta nu ar strica si ca aceste mici impedimente pot fi trecute cu vederea daca toti membrii grupului reusesc sa colaboreze pentru inlaturarea lor cu momente frumoase . Trebuie sa tinem cont de faptul ca nu toti dintre noi au abilitati practice dar asta nu inseamna ca nu putem contribui la mentinerea bunei dispozitii in cadrul grupului prin alte activitati .
Deplasarile in zona s-au facut pe grupuri mici si nu organizat cu toti partcicipantii s-a datorat faptului ca nu toti participantii au dorit sa aiba acelasi program cu exceptia participarii la Slujba de Inviere cand acest lucru s-a reusit in conditii zic eu bune. Nu putem da la o parte eforturile depuse ,timpul alocat si unele cheltuieli suplimentare facute de un grup restrans de oameni cu initiativa care am dorit inainte de toate sa socializam intre noi , sa ne impartasim din experientele anterioare , sa ne prezentam echipamentele si sa ne simtim bine intr-un decor natural care implica si unele impedimente ( achizitii de capuse si scaieti ) .Nu cred ca ar fi fost rezonabil sa refuzam anumiti colegi pe motivul aglomeratiei , a faptului ca nu stiu sa foloseasca tomberoanele de gunoi sau din alte motive ( locul de unde vin ) .
Inca odata eu care am fost pe undeva un garant al acestei intalniri impreuna cu prietenul meu Radu Andron consider ca macar din anumite puncte de vedere aceasta iesire a avut si parti bune chiar daca unii dintre noi s-au suparat sper sa le treaca si mai mult sa organizeze o intalnire la care sa fim invitati si sa fie evitate neajunsurile constatate cu aceasta ocazie . Nu vreau sa cred ca sunt preferate numai iesirile in grupuri restranse si intre cunoscuti deoarece acestea devin la un moment dat plictisitoare . Si cum suntem inca la inceputul sezonului estival astept cu toata increderea ca ne vom revedea si vom fi in continuare aceiasi prieteni care avem o pasiune comuna turismul cu rulota si autorulota presarat cu bune si rele pe tot cuprinsul tarii sau chiar in al europei .
Le multumesc tuturor celor care au scris pe forum , celor care au postat fotografii si celor care au fost simpli vizitatori , deoarece numai in acest fel ne putem face cunoscute actiunile noastre , intentiile si planurile de viitor si poate de ce nu sa atragem noi prieteni in clubul nostru .
Consider ca noaptea va fi un sfetnic bun pentru toti tinand cont de ora la care scriu acest mesaj si ca maine ne vom trezi cu noi idei si initiative pentru bunul mers al clubului si bine inteles al nostru .
Noapte buna .
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Din punctul meu de vedere a fost o intalnire reusita, lasind la o parte inghesuiala si problemele cu curentul inerente tinand cont de numarul participantilor, ne-am simtit extraordinar alaturi de prieteni noi si de cei vechi care prin prisma experientei lor stiu sa-ti dea o mana de ajutor la montarea cortului :lol: ( mersi Alba ca Zapada pentru initiativa :P ). Concluzii, au fost sintetizate de colegii Traian Focsa si Nicu Preda, totodata le multumesc organizatorilor pentru efortul depus ca noi, majoritatea, sa ne simtim bine si cu siguranta vom mai reveni.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Am ajuns acasa aseara tarziu, dar o bucatica din noi, din mintea si sufletul nostru, a ramas acolo, in acel loc binecuvantat cu frumusete, cu spiritualitate si cu oameni deosebiti... Bucuria de a fi fost acolo, de a fi revazut oameni dragi, de a fi legat noi prietenii, a intrecut cu mult inerentele dificultati ale acestor intalniri. Caldura cu care am fost primiti ne-a ramas in suflete si ne face sa asteptam urmatoarea intalnire organizate de echipa de moldoveni sufletisti Radu Andron si Nicu Preda.
Va multumim, Domnilor!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Vali Mirica
Membru forum
14
Oras: Braila
Data nasterii: 25 Iun 1956

Mesaj de Vali Mirica »

Salut pe cei care au venit la M-rea Neamt :D .Am fost prima data la o iesire organizata de Club RV, cu toate ca posed rulota de 4 ani. Chiar daca au fost unele neajunsuri si inerentele probleme de organizare , a fost excelent ,lumea de nota 10 ,asa ca una peste alta multumesc organizatorului Radu Andron si celorlanti participanti ca ne-au primit cu prietenie. Astept urmatoarea adunare unde putem merge in mod organizat cu totii , daca suntem anuntati din timp. : No offense :mrgreen: .In rest a fost super :lol: .Vali Mirica
Valy Mirica. Scoda Yeti+Hobby de Lux 440
telefon :0731130502 Braila
Y:miricavb@yahoo.com
Titel Cojocaru
Membru forum
15

Mesaj de Titel Cojocaru »

Scuze pentru intarziere , dar abia acum am gasit putin timp pentru a pune cateva poze din "ieseala" de Paste.Multumim domnilor Radu Andron si Nicu Preda pentru implicarea si eforturile depuse ca aceasta intalnire sa iasa cat mai frumoasa.Pacat ca au fost si nemultumiri , dar cred ca pana la urma bucuria cunoasterii de noi rulotisti , de noi prieteni au facut ca noi cei mai putin pretentiosi sa nu bagam in seama micile probleme.Inarmati.va cu rabdare deaorece urmeaza cateva poze:
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Cateva imagini cu o alta '' tehnica'' :shock:
Imagine
Imagine
[imghttp://img80.imageshack.us/img80/2697/img4239o][/img]
Imagine
Imagine
Imagine
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Valentin Stanciu
Membru forum
15

Mesaj de Valentin Stanciu »

Felicitari tuturor care au participat la aceasta intilnire si tuturor care au postat poze!Peisaje exceptionale!Felicitari organizatorilor!
Daca au existat si neajunsuri sau neintelegeri,nu va suparati! Speranta ca va fi mai bine moare ultima !
Noi,datorita perioadei de criza si a unor necazuri,nu am putut participa si momentan doar speram ca vom putea iesi in viitor!
Credeti-ne ca in sufletul nostru am fi dorit sa fim acolo,bucurindu-ne de sarbatori si de natura,chiar daca am fi avut si nemultumiri !
E mult mai greu sa privesti doar la poze,la rulota si sa ramai pe loc.
0766.573.075
Opel Zafira + Hobby 420
Scrie răspuns