Eii...! d-aia vreau Serpescule, sa ma consideri prietenul tau.Serpescu Gheorghe scrie:Barca lor e, o pluta fragila si nu ma intereseaza...
Sa traiti, domnul Serpescu !
Eii...! d-aia vreau Serpescule, sa ma consideri prietenul tau.Serpescu Gheorghe scrie:Barca lor e, o pluta fragila si nu ma intereseaza...
Si nu te inteleg ?Serpescu Gheorghe scrie:Am uitat sa-ti spun ca am fost dat afara de pe forumul rulotistilor offcamping, printr-un mesaj primit pe Skype. Mi s-a sters contul sau cam asa ceva
Poate Cristian Dragan are motive intemeiate sa fie asa drastic in afirmatii, dar dupa ce vad ca se scrie pe aici, nu pot spune ca e departe de adevar... cum adica numai membri fondatori sau asociati au voie sa organizeze si sa posteze la intalniri? Care ati fost cu ideea? Pai eu sunt membru simplu de 2 ani si am postat de cateva ori acolo, si sincer mi se pare complet aberanta o asemenea regula. Si nu de alta, dar nu asa se convinge restul lumii sa cotizeze, si in plus, riscati sa ramaneti pe forum numai voi membri asociati si fondatori... si cand ma gandesc ca mi-am lipit pe rulota emblema club-rv din proprie initiativa! Trebuia oare sa cer bani pentru publicitate???Cristian Dragan scrie:Ce practica comunista !!! Imi este sila!
Postarea de mai sus facea referire la persoana mea.Mihai Gheorghe scrie:Handicapatii sunt unii dintre cei care sar :D , care au facut niste hartii pe vremuri imobiliare ..., si care cred ca stiu sa faca altele ,sa nu spun vorba ca "tiganu cand s-a vazut sef a omorat-o pe ma'sa, insa astazi suntem in realitate, cand nu mai poti prosti oameni care vor sa cumpere la Fundulea ...,in satul pe... :idea: , Mostistea, sau in Glina satul Mihalache, nu mai merge handicapatilor... :idea: De bun simt sa ramana langa cimitir... :D Rog sa lasati 12 ore, dupa care stergeti mizeria despre handicapati...!
Intre timp citind multe alte mesaje,m-am convins;era autoadresat...chiar daca nu asta se voia... :mrgreen: .Si...e la Cafenea,deci on topic :!: .Mihai Gheorghe scrie:Scuze de offtopic. Desi nu suntem la cafenea mi-am amintit de vorbele unui coleg la ultima intalnire, care spunea ca exista pe forum un tip (si i-a spus numele) care, la orice fel de problema are replica, le stie pe toate, si se "implica" ... Acum costat ca are dreptate. :D
Daca nu-i cu suparare... sunt de acord cu antevorbitorul... (limbaj din ultima sedinta de partid, 1989)Bratulescu Ionut scrie: @ Predonu... o fi Mihai cum o fi, dar si dvs. il "iritati" (atatati) ... o parere impartiala... nici cu... nici cu...
si inca ceva... intre noi nici n-ar trebui sa fie "rafuieli"... unii dintre noi nici nu ne cunoastem "live".....
Cine a spus asta? Eu nu!Constantin CURELEA scrie:Discutii...aiurea nu înseamnă jigniri.....
Va spun eu! Pentru unii sunt in concediu. Davada este evidenta! Jigniri lasate nesanctionate!Constantin CURELEA scrie:...Moderatorii nu sunt în concediu dar nu nici vor face arbitraj....
In momentul in care critici ceva sau pe cineva, inseamna ca scrii necivilizat?Constantin CURELEA scrie:...Scrieţi civilizat şi, după ce gândiţi bine, daţi răspunsul.
Răfuielile personale rezolvaţi-le pe alte căi.
Domnule Bratulescu, stiti ca am deschis eu pe forum un subiect in care sa-mi propun asa ceva?Bratulescu Ionut scrie:@ Predonu...o fi Mihai cum o fi,dar si dvs. il "iritati"(atatati)...o parere impartiala.....
Domnule Stoicescu, din pacate nu pot pierde acum timpul sa va raspund, insa va spun doar atat. Nu ati nimerit-o! Nu am fost membru de partid ca dvs. ...probabil.Doru Stoicescu scrie:Bratulescu Ionut scrie: ...Daca nu-i cu suparare... sunt de acord cu antevorbitorul... (limbaj din ultima sedinta de partid, 1989)