Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Da chiar frumos a fost....
Multumim organizatorilor Peti, Attila&Orsi precum si participantilor. A fost, asa cum organizatorii ne-au obisnuit la alte dati, bine organizat si distractiv.... :mrgreen:
Au fost destule activitati.... ca sa ne simtitm bine :mrgreen: unele nu le-am putut fotografia, deoarece vedeam dublu :shock: de la atata tuica de fructe (mere pere prune)....... :mrgreen:
Fişiere ataşate
DSC_0047.jpg (96.47 KiB) Vizualizat de 3596 ori
Ultima oară modificat 09 Apr 2010, 10:47 de către Lorant Istvan, modificat 1 dată în total.
Peti am uitat sa-ti multumesc pentru pozele trimise, au fost exact ce doream pentru revista. Astazi trebuie sa apara si articolul despre rulotisti, in revista Corso. O sa-l postez si aici, am citit articolul e fain, vorbeste despre frumusetiile caravaningului. Asa Lori, mersi, sa se vada ca am prestat. Numai sa am un pic de timp liber si sa montez filmul intalniri, am aproape 2 ore de material brut, mult mult, prea mult.