camping balta alba

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 28 Iul 1957

camping balta alba

Mesaj de Stoica Cristian »

am citit citeva articole care laudau binefacerile namolului si a apei sarate de la balta alba,. lac situat la 20km de rimnicu sarat pe dn22 spre braila. am intrat pe www.balta-alba.ro si am descoperit niste date despre locatia amintita care mi s-au parut prea frumoase ca sa fie adevarate .deci a fost cineva pe acolo ? stiti careva daca este un loc frecventabil? daca are cineva informatii va rog spuneti-mi si mie ....
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Gabi Serban
Membru forum
15

Re: camping balta alba

Mesaj de Gabi Serban »

Am fost in weekend la Balta Alba sa vad conditiile , preturi, daca se merita sau nu. Vreau sa va spun ca am ramas placut surprins de ce am gasiti aici. Locul de campare este la intrare. Totul este ingradit cu gard inalt, nu sunt caini, verdeata si umbra este din belsug. Campingul este destul de mic. Incap cam 10-15 rulote sau 20 corturi maxim. Se poate opta si pentru casute, cu baie si dus propriu cu apa calda de la boiler electric sau la camerele din motel. Pretul pentru o camera la motel este de 80RON, pentru casuta pretul pe noapte este de 70RON. La camping pretul este de 30RON pentru cort sau rulota si 5RON pentru masina. SIngura interdictie este ca nu e voie sa faci gratar. Strici iarba. Langa camping este o padurice de salcami si poti merge acolo sa faci gratar si sa vii sa mananci in camping. Exista o piscina cu apa dulce care are o adancime de la 50 cm la 1,80cm. Nu este mare dar se poate face o baie fara probleme. Plaja are nisip fin, si este destul de lata fiind la 30 m de camping. Pentru un weekend este splendid. Aviz amatorilor de pescuit: administratorul locului a facut vreo 3 balti destul de mici in care a bagat caras si alt maruntis. Se poate arunca o undita pentru distractie. Tot ce se prinde se da inapoi. E gratis pescuitul. Mai este si o plimba tava cu preturi rezonabile, umbrelute, sezlonguri, un loc de joaca pentru copii. Intr-un cuvant este ok. Merita sa petreci un weekend acolo. L-am trecut pe lista de prioritati. Cand se mai incalzeste afara, prin iunie dau o fuga.
DUSTER 4X4 1,5DCI + RULOTA HOME-CAR 35 RACER
tel:0744.764.080, mail: serbangabi@hotmail.com
Stoica Cristian
Membru asociat
15

intre timp vazind ca nu prea vin informatii am fost si eu, dar n-am reusit sa vorbesc cu nimeni doar am privit. nu mi s-a parut ca sunt pregatiti sa primeasca rulote. n-am vazut loc pe unde s-ar putea intra in locul de campare cu masina si rulota .n-am vazut cutiile cu prize (curent) in rest mi s-a parut ok cred ca vara este belea acolo
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Gabi Serban
Membru forum
15

Mesaj de Gabi Serban »

Nici eu nu am vorbit decat cu femeia de servici :shock: . Ea mi-a dat mai multe informatii. Curent a zis ca poti lua de la foisorul ala de langa carciuma. Oricum eu dau o fuga cand se face cald afara.
DUSTER 4X4 1,5DCI + RULOTA HOME-CAR 35 RACER
tel:0744.764.080, mail: serbangabi@hotmail.com
Birsan Adi
Membru forum
15

Mesaj de Birsan Adi »

Salut, prieteni. La Balta Alba am inteles de la voi ca e destul de mic spatiul, daca nu mai ai loc s-ar putea campa pe langa?
La Bohema 440+ Dacia break
Stoica Cristian
Membru asociat
15

nu prea. daca campezi afara din chemping nu mai beneficiezi de ce este acolo , dar nu cred ca o sa fie asa de multe rulote ca sa n-ailoc (sau asa multe corturi)
Doru Negru
Membru forum
13

Mesaj de Doru Negru »

de ce nu se poate face gratar acolo?
:?:
nu este voie sa faci focul in iarba sau in recipiente speciale?
Scrie răspuns