Da, a fost o noua intalnire reusita cu distractie la maxim: excursii (la Sambata de Sus unde am vizitat manastirea Brancoveanu, la Balea si la frumoasa pastravarie de la Albota), miute de fotbal pe terenul din camping, minipartide de pescuit in lacurile de la Laguna si la pastravaria de la Albota, am vopsit oua de Paste in rulota, am participat la slujba de Inviere, am legat prietenii noi si am molipsit si pe altii cu "microbul" rulotismului. Gazdele ne-au rasfatat din nou cu ospitalitatea lor deosebita si cu acele conditii foarte bune de care am mai avut parte si la celelalte vizite ( grup sanitar cu apa calda non stop, curent electric si o sala foarte frumoasa, incalzita la dispozitia noastra pe toata durata sederii, plus o curatenie deosebita ). In Duminica de Paste ne-au desfatat cu o masa festiva imbelsugata ( oua de Paste, aperitive, drob de miel, ciorbita de miel si de perisoare la alegere, fripturi de miel si cotlet de porc cu piure de cartofi si salata, cozonac cu nuca, tiramisu, cafea iar din partea casei vin si tarie ). Apoi cantec, dans si voie buna cat cuprinde la care am participat cu totii. Toate acestea la un pret mai mult decat rezonabil ( dupa parerea mea ): camparea = 30 ron/zi/echipaj ( indiferent de nr de persoane ); masa festiva = 50 ron /persoana. Dar mai bine vorbesc imaginile:
Cel mai tanar rulotist ( 7 luni ) cu mamica lui
Vremea frumoasa i-a indemnat pe baieti la o miuta
Sut si...
in poarta sau pe langa...?
In acest timp fetele se "duelau" in fotografii...
Apoi la pescuit...
...oare cine are batul mai "manjit" ?
Prietenul nostru, dl Predonu, desi nu a putut participa cu camperul, ne-a facut bucuria de a ne vizita si a petrece alaturi de noi macar o zi
In vizita la manastirea Brancoveanu