Intalnire de Paste la Laguna Albastra

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cristian Dragan
Membru forum
16

Intalnire de Paste la Laguna Albastra

Mesaj de Cristian Dragan »

A fost o intalnire foarte reusita,alaturi de prieteni vechi si noi.Am cunoscut niste oameni minunati,despre gazde ca de obicei numai cuvinte de lauda,Ovidiu(proprietarul locatiei),a facut in asa fel ca toata lumea sa fie mai mult decat multumita.In patru zile am avut patru anotimpuri,dar avand sala la dispozitie nu ne-a afectat prea tare ,am socializat si ne-am facut prieteni noi.Printre noi am avut si rulotisti aspiranti(niste oameni minunati),un foarte tanar rulotist(bebe de 7 luni),una peste alta o consider o intalnire foarte reusita. Am urcat pe Picasa pozele pe care le-am facut.
http://picasaweb.google.com/carmenbizet ... directlink
Cristian Dragan& Carmen Tomoiaga
Kia Sportage+Tabbert Comtesse 530
+Wilk de Luxe 450
Tel:0728262535
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

Re: Intalnire de Paste la Laguna Albastra

Mesaj de Carmen Tomoiaga »

Da, a fost o noua intalnire reusita cu distractie la maxim: excursii (la Sambata de Sus unde am vizitat manastirea Brancoveanu, la Balea si la frumoasa pastravarie de la Albota), miute de fotbal pe terenul din camping, minipartide de pescuit in lacurile de la Laguna si la pastravaria de la Albota, am vopsit oua de Paste in rulota, am participat la slujba de Inviere, am legat prietenii noi si am molipsit si pe altii cu "microbul" rulotismului. Gazdele ne-au rasfatat din nou cu ospitalitatea lor deosebita si cu acele conditii foarte bune de care am mai avut parte si la celelalte vizite ( grup sanitar cu apa calda non stop, curent electric si o sala foarte frumoasa, incalzita la dispozitia noastra pe toata durata sederii, plus o curatenie deosebita ). In Duminica de Paste ne-au desfatat cu o masa festiva imbelsugata ( oua de Paste, aperitive, drob de miel, ciorbita de miel si de perisoare la alegere, fripturi de miel si cotlet de porc cu piure de cartofi si salata, cozonac cu nuca, tiramisu, cafea iar din partea casei vin si tarie ). Apoi cantec, dans si voie buna cat cuprinde la care am participat cu totii. Toate acestea la un pret mai mult decat rezonabil ( dupa parerea mea ): camparea = 30 ron/zi/echipaj ( indiferent de nr de persoane ); masa festiva = 50 ron /persoana. Dar mai bine vorbesc imaginile:

Cel mai tanar rulotist ( 7 luni ) cu mamica lui
Imagine

Imagine

Vremea frumoasa i-a indemnat pe baieti la o miuta
Imagine

Sut si...
Imagine

in poarta sau pe langa...?
Imagine

In acest timp fetele se "duelau" in fotografii...
Imagine

Apoi la pescuit...
Imagine

...oare cine are batul mai "manjit" ?
Imagine

Prietenul nostru, dl Predonu, desi nu a putut participa cu camperul, ne-a facut bucuria de a ne vizita si a petrece alaturi de noi macar o zi
Imagine

In vizita la manastirea Brancoveanu
Imagine
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

...

Imagine

Muntii Fagaras
Imagine

Daca vineri a fost vreme de vara, sambata dimineata a plouat, apoi s-a transformat intr-o ninsoare cu fulgi uriasi ca aproape am regretat ca am lasat schiurile acasa. Baietii in schimb si-au gasit de lucru: directionau pozitionarea antenei lui Getulin
Imagine

Imagine

Imagine

In acest timp se vopseau oua in rulota
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Si apoi, ca prin minune, a reaparut soarele...
Imagine
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
De ce m-am saturat sa fiu roman:pentru ca unii inca doresc sa spunem,sa gindim si sa scriem cum ar dori ei;pentru ca persoanele "incomode" trebuiesc inlaturate si nu combatute(dezbatute) ideile lor(Mihaiblaj)
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

...

Masa festiva de Paste si petrecerea
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Dl Ovidiu, gazda noastra, caruia i-i multumim pt tot ce ne-a oferit !
Imagine

Intre doua feluri de mancare la o gura de aer...
Imagine

Imagine

Imagine

Iam-iam...
Imagine

Tiramisu cu iepuras...
Imagine
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

...
Petrcerea este in toi...
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Balonul cu dorinte...
Imagine

Imagine

Fiacare i-si doreste ceva ( un bebe ? un nepotel ? o barcuta de momit ?... )
Imagine

...noi nu stim
Imagine

...aveti grija ce va doriti...
Imagine

ca nu se stie nicidata...
Imagine
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

...

Imagine

"OZN-uri" cu dorinte
Imagine

O noua "constelatie" pe cerul Fagarasului
Imagine

Petrecerea continua mai cu foc...
Imagine

Imagine

Imagine

cu mic cu mare
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

si eu stiu sa dansez chiar daca sunt mic...
Imagine
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
Mona si Octav
Membru forum
15

Mesaj de Mona si Octav »

Super v-ati distrat!!! Mi-au placut mult pozele. Chiar am avut rabdare sa ma uit la toate 500 si ceva de pe picasa. Imi plac baloanele alea cu aer cald pe care le-am vazut si in pozele de la revelion. De unde se pot procura? Ca le-am povestit unor prieteni de ele si acum ma innebunesc ca vor si ei.
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Carmen Tomoiaga
Membru forum
16

...
La Albota la pescuit...
Imagine

Si iacata primul pastrav...
Imagine

Getulina a invatat sa scoata carligul...
Imagine

L-au contaminat si pe Getulin ! Mai urmeaza sa invete si povestile pescaresti...
Imagine

Imagine

Oare ce or fi si astia? Na, ca mi-au tras o coada peste botic !
Imagine

Dupa un pescuit copios ne-am recompensat cu specialitatile casei. Pestele prins l-am dus la ai nostri sa ne laudam si noi cu ceva, nu ?!
Imagine

Imagine

Pastravaria Albota, o frumoasa locatie de la poalele muntilor Fagaras
Imagine

Urmatoarea zi am plecat acasa cu tolba plina de peste, povesti si amintiri deosebite. Asteptam cu nerabdare iesirea ce va urma !
Carmen&Cristian
Peugeot-Wilk450
Valentina Tanasa
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Sep 1978

Mesaj de Valentina Tanasa »

Hristos a inviat!Felicitari pentru aceasta superba intalnire.Mi-e dor de voi !!!!
Renault Symbol 1.5 dci+BAILEY Pageant Cabriolet Nr.tel : 0766.365.986
Scrie răspuns