topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Exista 3 campinguri dintre care doua cu casute (insalubre), din placaj si mizerabile (nici n-am vrut sa vad ce-i inauntru), si unul care are spatiu de campat cu rulota . Desi in statiune este un santier general cum n-am vazut nicaieri, refacere sosele, borduri, parcari, amenajare lacuri sarate, constructii noi, mizerie si praf, in campingul mentionat pentru campare rulote este liniste dar o mizerie crunta. Poate ati vazut pe la televizor batrani senili care aduna gunoaie si le depoziteaza in curtea personala, asa arata spatiul. In plus amenajarile sunt sub orice critica. Toalete si chiuvete intr-un sopron din tabla ruginita, din loc in loc o cismea cu o chiuveta improvizata legata cu sarma, gasita pe la gunoi si refolosita. Ce sa va spun, nu sunt un mare pretentios dar asemenea mizerie si conditii n-am vazut nicaieri. Pentru curiosi, va sugerez sa nu mancati inainte de vizionare! :D Nu stiu ale cui sunt focarele de infectie (cele 3 campinguri) insa daca cineva controleaza asemenea spatii pentru a fi omologate , avizate, ei bine, trebuie arestat (i)!:evil: