topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pt. Florin Tutunaru. : explicatie logica si pur romaneasca :
Ne aliniem la standardele europene. Am inceput cu preturile. Restul nu mai conteaza.... :D
Din pacate aveti dreptate, eu prin natura serviciului am mai iesit si pe afara si am vazut si prin alte parti cum se pune problema.Pana si Bulgaria ne depaseste net la acest capitol, noi de ce oare nu suntem in stare sa ne gandim si pe termen lung? toti vor sa scoata bani rapid si daca se poate sa nu investeasca nimic.Culmea...ieri am gasit un bilet la nisipurile de aur, 7 nopti si 8 zile, hotel 4 stele, serviciul all inclusive...432 E.Comparatie...stai la mare cu melcul 7 zile...7 mil.cazare; mancare 10 mil....pt ce?
Pt a-i face pe nesimtitii de proprietari de campinguri(si aici nu ma refer decat la cei care cer enorm si ofera f putin)cu buzumarele doldora. Refuz sa cred ca daca ne vom unii si nu vom mai marge in capingurile lor un sezon nu vor incerca sa schimbe ceva.Plus...poate cineva care chiar vrea sa faca ceva pt CLUB RV si are un teren la mare poate organiza un camping...nu cerem decat un petec de pamant, un pic de umbra o priza si o fantana.
Pot sa spun ca acest camping il recomand cu caldura oricui vrea sa petreaca concediul la mare. Are insa si dezavantajul distantei fata de plaja dar si avantajul de a fi un camping linistit..curat si bine gestionat. In urma unei discutii avuta cu baiatul patronului mi s-a dat de inteles ca pe locul unde se aseaza o rulota pot campa 2-3 corturi. Deci ei nu vor sa incurajeze rulotismul. Eu personal ocup cu cortul montat 7,5 / 5 m deci aprox 40 mp fara masina. Deci ce e mai rentabil , 3 corturi cu cate 3 , 4 persoane sau o rulota cu 2 adulti si 2 copii? :mrgreen:
Asta e si motivatia unora de a cere tarife mai mari,dar depinde...eu cand mergeam cu cortul(2 persoane),intindeam un cort de 4/3 m,langa care mai puneam un pavilion de 2/2,plus ceva distanta intre ele,mai era si masina...ocupam mai mult loc decat acum cu rulota si plateam mai putin :mrgreen: ;si erau destui cu astfel de corturi si pavilioane.Deci nu e totdeauna cum isi fac ei calculele :!:
Disputele acestea se rezolva prin parcelare.Cu gard viu sau pur si simplu prin trasarea spatiului si numerotarea lui.
La receptie ti se oferă spatiul respectiv, de cca 70-80 mp, cu tariful aferent la care se adauga tariful pentru nr. de persoane, animal de companie, curent electric etc.
Deci, in loc de camera la hotel sau pensiune, ai un petec de pamant, pe care te asezi.
La Budapesta, in campingul de langa Dunare, pe o asemenea suprafata s-a asezat o familie de olandezi, in vârsta, cu o bicicleta in tandem si o remorcuta agatata.
Remorcuta avea un cort mic iar capacul ei era masa.
Era o diferenta de gabarit enorma intre acest ansamblu ÅŸi autorulotele din jur.
Dar, se bucurau de un spatiu util mare.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
si eu zic ca e corect sa-ti platesti suprafata de teren pe care o ocupi, indiferent daca ai rulota sau cort sau dormi sub un pavilion in sac de dormit, si numarul de persoane care folosesc utilitatile. asta ar trebui sa fie baza de calcul. ca nu e asa, traim in romania, unde unul dintre personajele care se vand cel mai bine e gigi becali. astia suntem. dar ce am observat este ca parerile despre fiecare camping sunt impartite in functie de perceptia fiecaruia si asta e un lucru bun, fiecare camping are plusuri si minusuri. toate bune, Calin
Patroni :? astia de campinguri....cred ca stau cu" capul in nisip" si nu vad ce "praf" e prin tara....cer la bani de te doare curu :evil: .....si ptr. ce?!?!?.....am scazut ,am adunat,am impartit si am inmultit si tot nu stiu in ce se "reflecta" tarifele lor "babane",deci....OFFFFF ...nu ,nu m-am vaitat ,doar am scris... off 8) camping....cat mai multi dintre noi :mrgreen:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Stai linistit....li se "rupe" ca nu ma duc eu sau tu...au ei clienti lor...dar asa un pic de bun simt,sau simtul" afaceri" putea sa existe in oferta lor mai mult decat "generoasa" 8)
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Multumim de info, dar marea, marea... , ea unde este? :D Este o gluma si nu trebuie sa raspunzi, oricum pentru cine nu stie este departe. Daca ai copii mici si baltareti ai "brobleme", trebuie sa cari dimineata si dupa masa,colaci, jucarii, prosoape, sezlonguri, etc.