Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Remus Apostol
Membru forum
14
Oras: HUSI
Data nasterii: 01 Mai 1981

Re: BUN VENIT PE CLUBRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesaj de Remus Apostol »

HRISTOS A INVIAT !
Suntem Apostol Remus si Popa Andreia din Husi jud. Vaslui posesor de DAEWOO CIELO si rulota AVENTO ROYAL 395 TL EXCLUSIEF/1987.
Am achizitionat-o in toamna si abia astept sa fac prima iesire vara aceasta
VW PASSAT B8 variant 2,0 TDI
big_bic81@yahoo.com
apostolremus@gmail.com
marius ardelean
Membru forum
14

Mesaj de marius ardelean »

Hristos a Inviat ! Si bine v-am gasit pe toti! Suntem familia Ardelean compusa din trei membri ,si avem de putin timp o rulota Caravelair de 4 persoane,mai veche dar arata foarte bine (sau cel putin asa o vedem noi) pe care o vom tracta cu un Ford Focus diesel ,combi .
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

Ma numesc Tutunaru Florin, Jandarm de profesie, din Alexandria, casatorit, un baiat de 12 ani, activez pe acest site de 1 an cred, posesor de rulota Dethleffs New Line din 1994, de curand am schimbat masina(aveam un astra g de 75 manji) acum un vw passat de 131 de bididi,am cateva iesiri la munte(Gura Diham), abia astept vara aceasta sa ies undeva; acum sunt in misiune in Kosovo, ma intorc in Iunie, deci...abia astept sa ne vedem pe undeva la o vorba si un pahar de bere.
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
marin preda
Membru forum
14

Mesaj de marin preda »

Va multumesc pentru primirea in clubrv.
Ma numesc Marin Preda si am 46 de ani din Bucuresti casatorit sotia 40 de ani si fica 22 de ani.
Prima mea rulota este un Avento din 1981 pe care oa am 01 10 2007 iar de cateva luni am un Kip 42 TTZ cu care am iesit deja de paste la Cheia,masin un Tucson 4x4.
Poate cineva sa-mi explice cum se posteaza deoarece intetionez sa vand Avento-ul.
Graphic1.jpg
Graphic11.jpg
Graphic12.jpg
Conform Regulilor de postare la Sectiunea Vanzari RV Pct.9 " Vanzarile de orice fel sa pot fi vizualizate public dar initierea de topicuri noi poate fi facuta doar membrii asociati(cotizanti)." Deci in acest moment neavand calitatea de membru asociat, nu puteti initia topic la Vanzari RV
lupu iulian cristian
Membru forum
15

Mesaj de lupu iulian cristian »

Sunt Lupu Iulian Cristian, casatorit, fara copii. Sunt rulotist din anul 2007 (Chateau 330, plus Opel Astra Caravan 1.7 DTI. Am fost in drumetie prin tara in fiecare an de cand avem rulota. Ne place atat la munte, cat si la mare. Sunt pasionat de pescuit, drumetii. Ii salut pe toti membrii CLUBRV.
Opel Astra Caravan, plus rulota Chateau 330
George Stanescu
Membru asociat
15
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963

Mesaj de George Stanescu »

Salutari tuturor membrilor acestui club,din partea fam.Stanescu-George,Simona si Maria din Ploiesti.

0745057865
Ultima oară modificat 01 Feb 2011, 09:00 de către George Stanescu, modificat de 2 ori în total.
Hobby 450
Octavia Break
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Postez aici un PM primit de la colegul Gigi Borteanu :

"Va multumesc ca m-ati primit in ranurile dv.
Despre mine: sunt casatorit, am 52 de ani,imi plac drumetiile, dar deocamdata nu am rulota si inca merg cu cortul.
Sper ca in viitor sa-mi achizitionez si eu una de 2/3 pers. si cu ajutorul dv.
Tin sa va spun ca anul trecut am facut un traseu inspirat din saitul acesta,si cu aceasta ocazie tin sa multumesc tuturor colegilor dv. rulotisti care au postat pe sait impresiile din concediile si drumetiile pe care acestia le su facut.
Cu multa stima.Gigi Borteanu. "
Orice problema are o rezolvare practica
Raul Paltineanu
Membru forum
14
Oras: Codlea
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Raul Paltineanu »

Va salutam si noi fam. Paltineanu Raul, Magda si David (4 ani). Locuim in Codlea jud. Brasov, de 10 luni am achizitionat o rulota Knaus Azur 380 pe care pana nu de mult am tractat-o cu un Opel Astra Caravan 2003 iar acum cu un Opel Vectra Caravan 2007. Am cautat o rulota ieftina pt. a ne familiariza cu tot ce inseamna acest hoby si a invata cum trebuie sa intretinem un astfel de utilaj, urmand ca in planurile de viitor sa trecem la o categorie mai mare :D .
Vara trecuta am facut o ieseala de 10 zile in Grecia, camping kouyoni ( http://www.kouyoni.gr/ ) unde ne-am simtit f. bine, si prin imprejurimi in cateva weekend-uri. Pentru acest an inca nu avem un plan de concediu deoarece nu cunoastem inca perioada in care se va intampla acest lucru dar cu siguranta vom merge cu rulota prin tara sau strainatate. Toate cele bune tuturor membrilor clubrv-ului.
Autorulota Dethleffs pe Fiat Ducato 2.5 D
raulpaltineanu@yahoo.com tel: 0722548445
iordan ramona ofelia
Membru forum
14

Mesaj de iordan ramona ofelia »

Salutare tuturor,

Echipa noastra este formata din subsemnata Ramona,sotul meu Marius si un baietel Gabriel de aproape 7 ani extrem de poznas. Astept sa ne cunoastem si vrem sa participam la intilnirea de la Camping MUSTANG din luna mai in perioada 21.05-24.05.2010,daca mai sunt locuri.

O zi buna tuturor.
Bun venit Ramona ! Poate reusesti sa\ -ti completezi si LOCATIA ca sa stim de unde sunteti ! :D :D
cojocariu marius
Membru forum
14

Mesaj de cojocariu marius »

Schimbat adresa de email si s-a schimbat si Nick-ul din marius cojocariu in ce se vede acuma.Bine v-am regasit dupa 3 zile de lipsa. :D
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL
corina cirnat
Membru forum
15

Mesaj de corina cirnat »

buna din nou.sint corina din cugir.am reusit sa innoim parcul auto . sintem fericitii posesori ai unui vw passat variant dotat cu cirlig si priza pt. rulota. care nu este inca im dotarea noastra.dar sint de inchiriat asa ca.....bani sa fie.la buna vedere
Alina Boncea
Membru forum
14

Mesaj de Alina Boncea »

buna ziua
sintem Alina Pentac Boncea, sotul meu Sorin si Salia fetita noastra de 7 anisori din Bucuresti, va multumim ca putem face parte din clubul vostru. Sintem la stadiul de aspiranti rulotisti si sincer in cautarea noastra de a gasi rulota potrivita ne-am gindit ca ar fi potrivit sa invatam de la profesionisti :)
Scrie răspuns