Shift Challenger 440 4 SE lux edition 1994

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
marius cojocariu

Re: Shift Challenger 440 4 SE lux edition 1994

Mesaj de marius cojocariu »

D-na Liliana eu am facut revizia la una dintre masini vara trecuta si nu mi-au cerut pentru acest lucru asigurarea obligatorie RCA.
Intrebati-l pe D-l Gabi cum am trecut Ungaria oprit de 3 echipaje de politie si nici vignieta nu aveam luata :mrgreen:
Spagari mai sunt politistii unguri.(D-l gabi stie).
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Eu am luat toate vignetele pe drum. La unguri,austrieci si chiar una pe 7 zile in Romania (in Uk era platita deja de englez)!
In rest, a fost doar "care pe care" in discutiile lungi purtate cu politzaii unguri, care atentau la portofelul meu. Daca stau bine si ma gandesc, au fost 4 opriri "la din dragoste": la intrare in Hungaria, la Budapesta, inainte de iesire din Hungaria si la Vama Hungaria :mrgreen:
La primii le-am scapat "de-un covrig" ca eram prea obosit ca sa ma stau la vorbe cu ei. Dar urmatorii mi s-au parut deja ca exagereaza, asa ca am fost cat se poate de calm cu ei. Parca aveam lipici la ei, se pare ca le placea tare caravana mea.
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Acum m-am prins de ce te opreau - masina englezeasca, rulota englezeasca... aveau si ei speranta la ceva lire... Surpriza nasoala cand vedeau ca au luat tzeapa...
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Pana le dadeam actele (ma refer la CI in care se vedea ca-s din Romania) pastrau un aer foarte politicos, ne salutam reciproc (eu in engleza, ei bolmojeau ceva nedeslusit), zambete, bezele, etc. Dupa ce citeau CI le aparea un zambet in coltul buzelor. Nu cred ca ar fi indraznit vreodata sa ceara “vreo amenda” de la un turist englez. Insa pentru romani se aplica alta lege.
Ilisie Sanda
Membru forum
15

Mesaj de Ilisie Sanda »

deci aveai vigneta si te opreau sa te taxeze din cauza vignetei?
Peugeot 307SW + FENDT 470
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Vigneta era platita. Era prima care le-o fluturam pe sub nas! Probabil ma opreau fiind se gandeau ca la un ansamblu masina-rulota gasesc ei ceva care nu e ok, sa ceara de-o “amenda”. Mi-au verificat toate luminile (sa fim seriosi, ce politzai te opreste in trafic sa-ti verifice semnalizarea stanga?!), puricau toate actele, nelamuriri pt ca era acelasi numar pe masina si pe rulota, ca-mi trebuie alta categorie pt a tracta rulota (ghinion pt ei, pt ca le am pe toate), cautau mereu acul in carul cu fan.
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

bun, bun...rumos nu am ce zice...dar halatu'??? cat a costat halatu"
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Intre timp am mai dotata rulota cu niste "chestiutze":
La baie am schimbat trapa veche fiindca mi-a "zburat" capacul exterior. Am montat una de pe o "europeana" cu "palarie" mare, cu parasolar si plasa tantari. Capacul transparent asigura o luminozitatea ridicata in baie.
Tot aici am montat la dulapior 4 becuri cu led-uri (in locul lampii cu neon), ce dau o lumina foarte interesanta.
Am cumparat si un filtru de apa nou.
La exterior am scos vechea lampa si am montat una cu lupa, cu transparenta totala pe exterior. Sper sa lumineze foarte bine cortul la interior.
Mi-au venit cablu adaptor si priza 13 pini, de saptamana viitoare sunt gata de prima iesire... 1 mai la mareeeeeeeeeeeeee :D
Fişiere ataşate
trapa baie exterior.JPG
trapa baie exterior.JPG (95.39 KiB) Vizualizat de 3187 ori
trapa baie.JPG
trapa baie.JPG (79.95 KiB) Vizualizat de 3187 ori
capac exterior trapa.JPG
capac exterior trapa.JPG (87.88 KiB) Vizualizat de 3191 ori
rulou parasolar.JPG
rulou parasolar.JPG (85.49 KiB) Vizualizat de 3187 ori
plasa tantari.JPG
plasa tantari.JPG (93.4 KiB) Vizualizat de 3187 ori
parasolar_plasa tantari.JPG
parasolar_plasa tantari.JPG (84.01 KiB) Vizualizat de 3184 ori
filtru apa.JPG
filtru apa.JPG (82.22 KiB) Vizualizat de 3181 ori
becuri cu led la baie.JPG
becuri cu led la baie.JPG (38.91 KiB) Vizualizat de 3184 ori
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Cred ca te-ai cam grabit putin cu trapa.Din ce vad eu,(daca nu ma insel) ai montat-o folosind ca izolatie silicon pentru instalatii sanitare(cred),care este alb.Pentru montarea trapelor se foloseste un mastic special,care nu se intareste practic aproape niciodata,ramane flexibil(peretii rulotei sunt supusi la tensiuni,miscari de aceea se foloseste acel mastic special pentru izolare,de culoare gri sau neagra;costa cca 17 euro un tub).Sa dea Domnul sa ai noroc sa nu se desprinda (solicitat la miscare fiind),cel pe care l-ai folosit,si in timp sa patrunda apa pe acolo...
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

In afara de siliconul "made in Germany", pozele vorbesc de la sine ( daca adaug transportul a cam costat aproape17 euro, e adevarat ca in pachet am avut si trapa), trapa mai este prinsa in 12 suruburi (nu mai tin minte nr lor exact, dar sunt destul de multe). Ma refer la partea de la exterior de cea din interior. Nu vad sensul sa-mi pun gri sau negru cand trapa si plafonul rulotei sunt albe. Probabil am luat siliconul la un pret bun fiidca l-am cumparat "fara prea multi intermediari".
Ma cam indoiesc ca trapa isi va lua zborul vreodata de pe caravana sau ca voi avea infiltratii de apa la ea. :roll: Daca nici nemtii nu mai fac silicoane bune pt rulote, atunci...
Fişiere ataşate
DSCF5232.JPG
DSCF5232.JPG (84.31 KiB) Vizualizat de 2851 ori
DSCF5233.JPG
DSCF5233.JPG (83.32 KiB) Vizualizat de 2855 ori
DSCF5234.JPG
DSCF5234.JPG (81.13 KiB) Vizualizat de 2854 ori
DSCF5235.JPG
DSCF5235.JPG (44.97 KiB) Vizualizat de 2849 ori
DSCF5236.JPG
DSCF5236.JPG (45.9 KiB) Vizualizat de 2850 ori
DSCF5239.JPG
DSCF5239.JPG (37 KiB) Vizualizat de 2852 ori
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

E ok siliconul, este ceea ce trebuie. Exact din asta am primit si eu pentru trapa, singura diferenta e ca e negru. Daca al tau e alb cu atat mai bine, cu toate ca sus pe plafon nu se vede, cu atat mai mult cand trapa e inchisa.
Tavi
RO +40745007103
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Gabi Peterca scrie:In afara de siliconul "made in Germany", pozele vorbesc de la sine ( daca adaug transportul a cam costat aproape17 euro,.... Probabil am luat siliconul la un pret bun fiidca l-am cumparat "fara prea multi intermediari".
Daca nici nemtii nu mai fac silicoane bune pt rulote, atunci...
Referitor la culoare,daca te uiti la trapa din spatele ei(cea care nu este schimbata,este etansata cu un mastic negru(oricum deasupra pe rulota nu se vede acest aspect).Nu contest faptul ca este "made in Germany"(chinezii nu cred ca s-au apucat sa faca asa ceva ca n-ar avea vanzare mare... :) )Dar dupa cum vezi in foto atasate,se fabrica mai multe tipuri(aici am pus doar doua).Mie mi s-a recomandat cand am cumparat ,710,ca fiind pt.montarea trapelor.cealalta foto este 221 (cel pe care l-ai folosit la montare).Din ce am citit despre ele,se pare ca cel luat de mine este recomandat pentru imbinari care se mai desfac(si trapa se demonteaza uneori...;am observat ca toate grilele,trapele,au fost montate cu un astfel de mastic siliconic care nu se intareste si permite o demontare ulterioara fara deteriorarea partilor);mai sunt si alte diferente acolo,nu le-am studiat,am mers pe recomandarea celor care se ocupa cu asta,de la noi.(am tastat gresit pretul,n-am observat;este cca 12 euro la noi,poti vedea si la Peti,deci nu sunt adaosuri de la intermediari).Dupa poza postata,cu trapa,cel folosit de tine,arata ca un silicon obisnuit din comert(unii au folosit asa ceva pentru etansare,la noi);daca ti l-au dat impreuna cu trapa,poate ca este bun si acesta;eu voiam sa te atentionez in cazul in care era siliconul acela pt.baie.
Fişiere ataşate
sika221.jpg
sika221.jpg (67.48 KiB) Vizualizat de 2785 ori
sika 710.jpg
sika 710.jpg (81.84 KiB) Vizualizat de 2783 ori
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Scrie răspuns