Referitor la culoare,daca te uiti la trapa din spatele ei(cea care nu este schimbata,este etansata cu un mastic negru(oricum deasupra pe rulota nu se vede acest aspect).Nu contest faptul ca este "made in Germany"(chinezii nu cred ca s-au apucat sa faca asa ceva ca n-ar avea vanzare mare... :) )Dar dupa cum vezi in foto atasate,se fabrica mai multe tipuri(aici am pus doar doua).Mie mi s-a recomandat cand am cumparat ,710,ca fiind pt.montarea trapelor.cealalta foto este 221 (cel pe care l-ai folosit la montare).Din ce am citit despre ele,se pare ca cel luat de mine este recomandat pentru imbinari care se mai desfac(si trapa se demonteaza uneori...;am observat ca toate grilele,trapele,au fost montate cu un astfel de mastic siliconic care nu se intareste si permite o demontare ulterioara fara deteriorarea partilor);mai sunt si alte diferente acolo,nu le-am studiat,am mers pe recomandarea celor care se ocupa cu asta,de la noi.(am tastat gresit pretul,n-am observat;este cca 12 euro la noi,poti vedea si la Peti,deci nu sunt adaosuri de la intermediari).Dupa poza postata,cu trapa,cel folosit de tine,arata ca un silicon obisnuit din comert(unii au folosit asa ceva pentru etansare,la noi);daca ti l-au dat impreuna cu trapa,poate ca este bun si acesta;eu voiam sa te atentionez in cazul in care era siliconul acela pt.baie.Gabi Peterca scrie:In afara de siliconul "made in Germany", pozele vorbesc de la sine ( daca adaug transportul a cam costat aproape17 euro,.... Probabil am luat siliconul la un pret bun fiidca l-am cumparat "fara prea multi intermediari".
Daca nici nemtii nu mai fac silicoane bune pt rulote, atunci...