topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Te rog sa fii mai explicit referitor la locul in care este amplasat( cum se ajunge in camping ), exista locuri cu umbra, este aglomerat, galagios, daca are si ce program apa calda...etc.
Multumim!
Nu vreau sa fac antireclama ,... dar , de fiecare data am gasit la meduza mizerie de nedescris , de fiecare data am gasit cate un grup de `ciori` care dormeau in masina si bateau cu Guta pana dimineata .... e la cam 100 m de plaja , are un minimarket peste drum , destul de neigrijit locul , plaja foarteeee aglomerata , pomi cu umbra din belsug , in rest numai de bine ! :D
stie cineva unde este amplasat mai exact???cum se ajunge??? si daca are cineva poze ar fi ideal...plus cat mai multe detalii de la cei care au fost de curand la Meduza...daca s-au modificat preturile etc...
Am fost eu acum 2 sapt.Preturi nu sunt modificari dar in rest deceptie!Mizerie mare la toalete iar curentul are 110v cu noroc!Eu nu mai calc curand pe acolo!
La intrarea in statiunea Eforie Nord e un sens giratoriu, intri in sens si iesi pe a doua la dreapta( strada principala din statiune), mergi cca 200 m, treci de un peco si, in dreptul unei statii de autobuz, pe partea opusa ( stanga fata de sensul de intrare in statiune ) este o straduta pe care mai mergi cca 300 m si pe stanga e campingul.
Multumesc frumos...din cate se spune despre acest camping nu cred ca fac purici pe acolo.Multumesc oricum...stie cineva un camping cu aceste tarife dar care sa fie decent?daca nu raman la varianta off....