ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse
NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pe mine unul nu ma deranjeaza vanzarile si cumpararile, chiar mi se par binevenite. Iar cu dicounturile sa fim seriosi, la cate accesorii vand ei membrilor de pe forum abia daca isi platesc mobilul din banii aia (parerea mea) si asa au adaosuri f. mici. Uita-te si tu prin cataloage (www.movera.de)... iar de la exis iei unele chestii chiar mai jos...
Si daca esti asa de tare de ce nu faci setarea aia o data sa terminam cu intrusii ca arunca un nebun cu piatra in lac si sar 10 sa o scoata... :D :D
PS si eu sunt convins ca e unul dintre noi si chiar cred ca stiu cine... Nu spun decat ca n-a iesit niciodata cu clubul mai departe poate ne lamureste adminul...
Activarea membrilor se face de admin. Altfel , in mod normal, poti doar sa citesti mesajele dar nu sa si postezi. Sunt totusi internauti care sparg aceasta setare si posteaza ca vizitatori desi nu sunt activati si logati. Se intampla ca si pentru un membru care nu se logheaza sa-l recunoasca forumul ca vizitator. Va rog sa ignorati postarile vizitatorilor si o sa incerc sa le sterg mesajele in limita timpului disponibil.
Am inceput actiunea de inregistrare a asociatiei noastre. Dupa infiintare prima actiune va fi modernizarea site-ului si forumului. Deci ...rabdare.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
@peti ai scris la "asociatia club.rv" urmatoarele:"cine plateste cotizatia este membru,cine nu nu,ce atitea cereri de inscriere...date personale ...la ce foloseste la clubrv sa stie cind si unde m-am nascut ? si eu ma-n scriu la lista cotizantilor lpeti" Pai atunci de ce mai facem asociatia asta? Poate iti facem nu stiu ce cadou de ziua ta din partea clubului.Sau ne asociem doar ca sa ne asociem???Pe noua pagina de forum va fi sectiunea membrilor cotizanti in care vom avea acces numai cei cotizanti,sper.Ptr ca altfel,facem o schimbare de dragul schimbarii doar.Hai sa discutam chestiile asta ca altfel vad ca iese aiurea si nu se aduna mai mult de 20 de membri.Cotizanti.Trebuie sa incantam viitorii membri cu ceva.Daca le punem numai indatoriri si "dati voi banii ca vedem noi" nu se mai inscriu.Suma e mai mult decat modica,dar vor vrea sa...aiba ceva!Iar o simpla urare sau felicitare din partea clubului,de ziua numelui sau de ziua de nastere imi pare ceva de extraordinar.Cu cat ne vom cunoaste mai bine si aici ma refer cam la tot,familie,copii,prieteni,afaceri cu atat mai repede vom deveni o comunitate.De ce n-am face impreuna afaceri,daca se vor oferii oportunitati?Dar daca eu nu stiu cu ce se ocupa omul cu care am baut in weekend o bere?Daca vreti sa fim asa secretosi....nu va iesi nimic!Ar fi complet aiurea!
De acord. Scopul asociatiei noastre este tocmai socializarea, cunoasterea oamenilor si a preocuparilor lor.Si de ce nu chiar ajutorarea unora la nevoie. Preocuparea, pasiunea noastra comuna trebuie sa ne apropie. Cotizatia reprezinta de fapt expresia materiala a acestei apartenente. Este simbolica.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Am observat ca avem cateva sute de vizite/zi (am urmarit numaratorul de pe pagina principala). Asta inseamna ca putem face bani vanzand spatiu de publicitate pe prima pagina...