iluminat interior cu leduri

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei electrice.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Re: iluminat interior cu leduri

Mesaj de Odenie Sergiu »

Cat costa cele pentru nr. si cele pt.pozitie fata?De la supermarket,sau magazine de profil?(cele din foto;daca sunt ceva marca mai buna,care nu se ard prea repede)
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
16

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

La Vitan sunt scumpe, o sa incerc dupa sarbatori la Dragonul Rosu - sunt chinezesti si acolo e talciocul lor. Nelu Predonu a scris ca a luat de acolo viewtopic.php?f=50&t=2922&p=36878
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Gabi Peterca

Mesaj de Gabi Peterca »

Eu mi-am montat in baie 4 becuri cu led-uri, in locul lampii cu doua neoane. Au o lumina buna, au costat 15 lei 2 bucati. Am vrut sa pun si la interiorul rulotei, sa inlocuiesc becurile de 12 v care sunt in spoturi, dar nu se potriveau la dulie.
Fişiere ataşate
bec cu leduri.JPG
bec cu leduri.JPG (29.32 KiB) Vizualizat de 2761 ori
lumina baie bec cu led.JPG
lumina baie bec cu led.JPG (52.57 KiB) Vizualizat de 2764 ori
marius cojocariu

Mesaj de marius cojocariu »

Astazi am inlocuit becurile din fata rulotei cu leduri la 12 volti(un led)si cele din partea de spate sus cu 2 leduri puse cap in cap.Urmeaza sa le schimb si pe cele de la numar si cam atat va ramane.
Voi comanda leduri albe de luminozitate si cu unghi mare de lumina pentru interior(voi schimba toate neoanele).

Gabi pentru interior la dulie vin becuri exact ca cele de la pozitie sau semnalizare(sunt modelele aratate in pozele de mai sus).
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Am gasit niste becuri cu LED la 12V (sunt intr-un kit cu panou,acumulator,etc,dar se vindeau si doar becurile).Se vad in foto de jos.Sunt cu dulie ca la becurile de 220V,dar am considerat ca asta nu e un impediment.Am luat 2 buc si le-am testat in rulota.Consumul lor este de 2W/bec;nu am numarat cate LED-uri sunt inauntru,dar dau o lumina foarte puternica,incat cu 2 buc. am reusit sa iluminez interiorul super multumitor.dupa aprecierea mea cred ca se poate compara cu lumina unui bec de 60w,dar e doar o impresie,cert este ca pentru consumul de 2W,dau o lumina impresionanta.Rulota are cca 4m interior si se vedea cam ca ziua in interior,daca nu chiar mai bine.Am luat si 2 becuri la 220V ca in foto 2,dar nu le-am testat in rulota pentru ca nu avea rost sa folosesc invertorul care mai consuma si el 400 mA/h.In locuinta le-am incercat,dau o lumina destul de buna pentru consumul tot de cca 2W,din cate am inteles(nu le-am masurat consumul decat la cele/12V).Daca intereseaza,pot sa masor consumul si la acestea.
Fişiere ataşate
kit2.jpg
kit2.jpg (71 KiB) Vizualizat de 2264 ori
631180946393603833271083-5928512-215_300.jpg
631180946393603833271083-5928512-215_300.jpg (12.7 KiB) Vizualizat de 2264 ori

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

Se gasesc pe net becuri E14 sau E27 sau,sau...avind leduri superperformante la preturi mici....
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Eu am scris despre ceva ce am testat;pe net sunt poze si reclame.E altceva sa le si incerci"live".Spre ex aici http://www.magazin.euro1.ro/1709-dicroi ... v-alb.html sunt cam la fel,doar ca eu le-am luatcam la jumate fata de acest pret si le-am si incercat.

Gavriil Stiharul
Scrie răspuns