pompa wc

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Razvan Chircea
Membru forum
17

pompa wc

Mesaj de Razvan Chircea »

Va rog daca stie cineva cum se demonteaza pompa de la rezervorul de apa pt wc,cred ca s-a arssau ceva se intamplat ca nu am folosit-o de anul trecut.
Va multumesc!
Paul Petrescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 20 Feb 1968

Re: pompa wc

Mesaj de Paul Petrescu »

Nu stiu ce tip de WC ai dar poate te ajuta asta.....
C2_Pump.pdf
VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
Razvan Chircea
Membru forum
17

Mesaj de Razvan Chircea »

multumesc cred ca o rezolv
Radu Mihnea
Membru forum
16

Mesaj de Radu Mihnea »

Salut,
pompa de apa, daca ai pompa electrica, WC Thetford C2, se afla sub recipientul pt sulul de hartie igienica. Tragi in sus de recipient si o sa vezi ca iese. Mai inainte de a demonta pompa pt a vedea daca este arsa, sfatul meu este sa verifici daca ai curent pe circuit si daca nu cumva s-a ars siguranta fuzibila.Daca toate sunt in regula , inclusiv pompa nu este arsa si totusi nu merge cand apesi pe buton, atunci trebuie sa demontezi bratul de actionare de sub WC, in care sunt incorporati doi contactori mici. Unul din contactori probabil nu mai face contact cum trebuie, ori lamela de actionare , ori lamela din interiorul contactorului. Trebuie scosi si verificati amandoi. Pe circuitul cu siguranta fuzibila , acestia vin montati in serie. O sa gasesti mai multe amanunte pe site-ul de la Thetford.
Mihnea- Megane II Estate+ KIP KG42EK
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

aceeiasi problema cred ca o am si eu cu actionarea apei la wc. cand vrea cand nu....Am observat ca trebuie sa mai scot tancul, il bag iarasi...si merge...deci ceva contact imperfect. Puteti fi mai explicit cum anume sa curat contactorii respectivi pt ca nici nu stiu unde anume sa-i gasesc, nici nu stiu cum anume sa desfac toaleta. Mentionez ca rulota este un Detleffs new line din 94, wc fix cu golire exterioara.Eventual o chita, foto sau ceva daca aveti....
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Paul Petrescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Paul Petrescu »

Pe wc sunt doua contacte, unul general care se afla pe levierul de comanda( sau undeva in latreral) si are rolul de a intrerupe tensiunea in pompa in momentul in care caseta de colectare este scoasa iar al doilea se afla in levierul de comanda care actioneaza clapeta bazinului colector

http://fardo.net/gallery/d/16883-1/Thet ... ssette.pdf
Daca nu reusesti sa le identifici o sa fac niste poze...
VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
Radu Mihnea
Membru forum
16

Mesaj de Radu Mihnea »

Salut ,
puteti incerca sa va informati in ceea ce priveste repararea toaletelor Thetford la adresa de site:
http://www.thetford-europe.com/web/show ... /langid=42
Se alege din lista modelul de toaleta pe care il are rulota, si apoi sunt rubrici cu documente PDF cu instructiuni privind inlocuirea fiecarei piese sau subanasamblu al toaletei respective, inclusiv cu poze.
Pt ceea ce va intereseaza puteti sa va uitati la : Mechanism, Switch, Wiring Harness,
iar dl Chiricea la : Pump, Glass Fuse 3A si cele mentionate mai inainte.
Sper sa reusiti sa gasiti ceea ce va intereseaza
Cu stima, Mihnea
Mihnea- Megane II Estate+ KIP KG42EK
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

Va multumesc toturor pt ajutor...am sa verific si sper sa ma descurc...revin cu informatii ..
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Liviu Domunco
Membru forum
14

Mesaj de Liviu Domunco »

Buna ziua,

Pt a nu mai deschide un topic nou...
Va rog sa imi spuneti cat costa o pompa pt wc?

La mine pompa a ramas blocata.

Multumesc.
Liviu Domunco
Liviu Domunco
Membru forum
14

Mesaj de Liviu Domunco »

Tot io sunt...
Am gasit si rezolvarea problemei...
Pompa luind contact cu apa are depuneri de calcar, asa ca am pus pompa de la wc intr-un vas cu otet si sa vezi minune... dupa 2 ore s-a deblocat si functioneaza.
Daca aveti probleme cu pompa de la wc(blocata) incercati varianta de mai sus si va poate scuti de 35 euro.
Liviu Domunco
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

total dezinteresat,daca vrea cineva pompa originala THETFORD,aici costa 16 euro si compatibila COMET-10 EURO(am aflat azi fiind in situatia de a cumpara una).O pot trimite prin amici camionagii fara costuri suplimentare.Sper sa nu deranjeze pe vinzatorii de piese noi de pe forum........
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

WC Thetfort pompa electrica

Mesajde Sorin.Sibiceanu » 17 Oct 2011, 08:42
Neata ClubRV , dupa o scurta iesire de sambata pana ieri am ramas fara pompa la WC , totul a fost ok sambata pana cand la un moment dat apa la wc se tragea numai daca clapeta era deschisa (pana sambata apa se tragea si cu clapeta inchisa ) , duminica dimineata apa nu sa mai tras deloc . Are cineva idee ce ar putea sa fie defect ? , pompa sau contactul care actioneaza pompa si este pus sub wc , curent am la iesirea din tabloul de sigurante . Este posibil sa cedeze pompa asa simplu , asa fara pic de ajutor din partea mea? .

Daca are cineva idee despre ce este acolo rog sa si-o exprime pe acest topic , vreau sa ma duc sa cumpar pompa , ce sa cer? , pompa pentru wc ? sau pompa de apa din aceea ovala ? . Mentionez ca pompa din wc este ovala dar nu stiu daca este o dimensiune standard.

Multumesc
Orice problema are o rezolvare practica
Scrie răspuns